-

Originally Posted by
reha kaya
Burada ki 50 li 70 li amcalar, o amcaya benzemez!

benzemez valla
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
elma
Bence kesmeye dahi vaktiniz olmayabilir.
bi miktarı zaten sistem dışı ama hala içerde biraz var. bide eşi dostu filan uyarmak lazım
-

Originally Posted by
MedwiG
Merkez’in short olduğu ve haftaya toplantısının olduğu ortamda dolar’da özellikle pzartesi’den sonra long olmak çok mantıklı degil..
ama o güne kadar 7 nin üstüne atarsa sonrasında en fazl 6.50 lere geri basabilirler
dolar sanki bir anda kopup gidecek gibi duruyor
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
MedwiG
Merkez’in short olduğu ve haftaya toplantısının olduğu ortamda dolar’da özellikle pzartesi’den sonra long olmak çok mantıklı degil..
Faiz silahi elinde olan birimin dolari shortlama hakkinin olmasi cok sacma
Faizi artirir shortladigi dolarlardan manyak kazanir
Bu nasil bir sacmaliktir?
-

Originally Posted by
Ahmetg
fiyat listesi bombos cok komik
fiyat listesi boş değil zam yapacakalr o yüzden listeden kaldırmışlar dün 195.000 tl olan 1.5 dizel otomatik vites megan bugün 207.000 tl olmuş.
http://kampanya.peugeot.com.tr/fiyat...332.1536063673
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
ama o güne kadar 7 nin üstüne atarsa sonrasında en fazl 6.50 lere geri basabilirler
valla uyuduruk bir swap limiti ve yalandan bir GLP ile faiz artışı bile 5.75'i gördürdü. az mantıklı hareket etseler düşürebilirler. Arjantin Türkiye ile benzesede aynı değil. sürekli temerrüte düşen bir ülke, Türkiye daha hiç düşmemiş. Ayrıca döt korkusundan bütün avrupalı liderler destek mesajı verdiler sırayla. Reis az mantıklı hareket etse geçici bir süre için TL değerlenebilir diyorum. YTD yazıyımda şey olmasın
-

Originally Posted by
ayhan53
Ben merkezin bu işe zarar etmek icin girdiğini düşünmüyorum . Bu arada doların yukarı gitme isteği net .. Tabii asıl sorun merkez’in Forex piyasasının gücünü bilmesine rağmen sadece viop’da işlem yaparak dolara baskı yapmaya çalışması .. Forex olduğu sürece viop’dan dilediğin kadar short pozisyon aç bir ufak habere bakar iş ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
Ahmetg
Faiz silahi elinde olan birimin dolari shortlama hakkinin olmasi cok sacma
Faizi artirir shortladigi dolarlardan manyak kazanir
Bu nasil bir sacmaliktir?
Ahmetg nash dengesine göre düşün karşı oyuncu da bu detayları biliyor ve ona göre pozisyon açıyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri