yahu onu diyorum, spk gibi sözümona bir sürü denetim yapýlan kuralý olan yerde adamlar göz göre göre ne dümenler çeviriyor, bunda neler döner kimbilir,
ne tebliði açýk, ne ne olduðu açýkça belli, likiditesi nedir, ilerde fiyat belirlemesi nasýl yapýlacak, 35 m2 aldým 50 bin tlden sonra bunu kaça alacam kaça satacam, tapu-mülkiyet güvenliði durumu ne?...tvye çýkan kirli sakallý 3-5 pavyon delikanlýsý kýlýklý mütayite inanýp ben yatýrým yapmam yapan yapsýn belki de iyi birþeydir.
sanki abd avrupadayýz adamlar milleti çarpsa hapse mi girecek.. yasal boþluklardan faydalanýp milleti mi çarpmayacak.
Evet tekrar sizinde dile getirmeniz ile burada aldýðým evin satýþ fiyatý nasýl belirlenecek?
Diyelim 1000hisse aldým ve tabiki ev sahibi olamayacaðým, sonuçta bu ev birilerine satýlacak, ve gelir pay sahiplerine daðýtýlacak.
Biliyoruz ki bazý firmalar istenen fiyat verilinceye kadar elde aylarca yýllarca satýlmadan tutabiliyorlar. Bu sertifikalarla sahip olunan gayrimenkul nasýl satýlacak? Fiyatlar nasýl belirlenecek? Süre nedir?
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Evet adam aynen þöyle diyor, ilk defasýnda belirli taban fiyattan satýþa açýk artýrma usülü ile çýkacak.
Eðer satýlmazsa 0TL den açýk artýrma ile 2. kez satýþa çýkarýlacak artýk kaça giderse.
https://youtu.be/R5JELaz_KOg?t=79
Ýcradan dahi böyle bir satýþ olmaz. Bu ne saçmalýktýr. Uyanýk olun.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri