Ýhaleye tek baþýna katýlmýþ![]()
Ýhaleye tek baþýna katýlmýþ![]()
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
KAP : PRKAB
14.09.2017 14:51:36
Türkiye Elektrik Ýletim A.Þ. (TEÝAÞ) tarafýndan çýkýlan Tkabçy.7 Referanslý, Ýzmit Körfez Geçiþi Güç Kablosu Baðlantý Projeleri Yapým Ýþi ihalesine Þirketimiz tarafýndan verilen teklifin ihale kapsamýnda verilen tek teklif olduðu öðrenilmiþtir.
Ýhale konusu projeyi kapsayan sözleþme henüz imzalanmamýþ olup, deðerlendirmeler neticesinin olumlu olmasý halinde Þirketimiz sözleþmeyi imzalamak üzere davet edilecektir. Ýhale konusu projeye iliþkin detaylý bilgiler aþaðýda sunulmaktadýr.
Ýhale Eden Firma:Türkiye Elektrik Ýletim A.Þ. (TEÝAÞ)
Ýhale Konusu:Tkabçy.7 Referanslý, Ýzmit Körfez Geçiþi Güç Kablosu Baðlantý Projeleri Yapým Ýþi
Ýhale Tutarý:382.341.804,00 TRY + KDV
Ýhale Tarihi:14 Eylül 2017
Projenin süresi:Sözleþme imzalanmasý ve yer tesliminden itibaren 750 gün
Bilgilerinizi arz ederiz.
Saygýlarýmýzla,
Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Þ.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
elinde olanlara hayýrlý olsun
vay be rakama bak 6 aylýk ciro yu tek bir ihalede elde ecedeck 400 milyon tl...helal olsun...piyasa deðeri 300 milyon tek ihalesi 400 milyon ....geleceði çok parlak görünüyor...ytd..
KAP : PRKAB
14.09.2017 15:00:15
PRKAB.E Ýþlem Sýrasýnda Devre Kesici Uygulamasý Baþlamýþtýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
3,10 zirvesini test edeceðiz, ya Allah ya kýsmet...
yeni zirve gelebilir..zaten önceki zirve devam edecekmiþ piyasaya bozmayaymýþ son üç gündür...ytd..hedefler yüksek bu sefer gibi...ytd..
Yer Ýmleri