Genellll
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Genellll
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
BÝZÝM DEKÝ 20 MÝLYON LOTA DÝKKAT. MKK YA KAYDETTÝRÝLEN LOTLAR.
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum bu basit ky mantýðýndan kurtulmak lazým.Olaný, sizin gördüðünüzü herkes görür görüyor.Borsada her zaman görünmeyen ve ters mantýk iþler.
Patron buralardan mal satmaz.Þayet öyle bir niyeti varsa bulur bir spekülatör, hisseyi %100 yukarý çektirir prim yaptýrtýr,basar olumlu haberleri, bol olumlu haberlerle satacaksa oradan satmaya baþlar.
Bu þirkette bu fiyatlardan mal verilmez.Kime verecek. Þirketi 6 yýl önce 3.20 den halka arz etmiþler.Hisse deðeri halka arz deðerinin altýn da þu an.Þu an da hissede de yukarý yönlü bir hazýrlýk var.Önce nereye kadar gidecek bir görelim.Spekülatörü daha sert hareketlerine baþlamadý bile.Yukarý yönlü hacimli sert hareketler baþlasýn, peþinden olumlu haberler pompalanmaya baþlansýn,hisse o hýzla biraz daha gitsin düþündüðün belki o zaman olur niyetleri varsa.
Korkma,korku ile borsa yatýrýmcýlýðý bir arada yürümez.
Dostum ben de biliyorum yukseltmeden 20 milyonluk mali çalýþmayacaðýný. Benim dile getirmemdeki amaç yükseltip sattiklarinda yuksek fiyatlardan alacaklarý bilgilendirmek, yoksa zaten 6 TL lerden gelmiþ buralara, dediðin gibi arz fiyatý 3,20 TL. Basit ky mantigi ise benim düþünce ayný düþünüyoruz yani. Ýkimizde basit ky mantigindayiz. Selamlar[emoji41][emoji41][emoji6][emoji41][emoji41]
öncelikle merhaba düþer çýkar orasýný bilemem ama ufak birþey de ben eklemek isterim. eðer bu mantýkla düþünürseniz çok büyük yanýlýrsýnýz. bende o zaman size þunu derim. bu adam 6 lirada tüm iyi haberleri sýraladý. yok tanýtekle ortak olucaz, yok afganistan havalimaný ihalesi, yok bilmem ne falan 6 lirada satabildiðini sattý. kaldýki halka arz fiyatý 3.2 olmasý demek bir hisseye o kadar para koyarak kurdu demek deðil. 1 tl nominal deðer olarak hesaplayýn. þuan belkide önceki sattýklarýndan atýyorum 6 liralarda 5 milyon adet satmýþ olsa neredeyse þirketin parasýný çýkarýyor. bundan sonraki sattýðý her hisse zaten kar adamýn cebine giriyor direk. isterse 2 liradan satsýn. isterse gitsin 10 kuruþtan satsýn. safi kar.
tekrar tekrar belirteyim. iner çýkar artýk karýþmýyorum. son birkaç sayfadýr bilgim dahilinde þirketin ne durumda olduðu kendimce anlattým. isteyen kulak asar isteyen hisseyi alýr. sonuçta para sizin, seçim sizin. benim ki ufak bir uyarý. ister deli saçmasý deyin geçin.
herkese bol kazançlar dilerim.
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Sakýn yanlýþ anlamayýn beni ama bu iþ maliyet meselesi. Sizin maliyet sanýrým 5 TL lerde. Þimdi alan adam 2,20 TL lerden alacak. Düþse bile riski çok az. Ýnþallah zararinizi cikarirsiniz. Ama bu hisseyi 1,80-2,20 TL arasýndan alanlarýn da kaybedeceðini sanmýyorum. Bol ve hayýrlý kazançlar...[emoji6]
valla sayýn @mmgg benimkisi bir uyarý. tekrar belirtmekte fayda var çýkar düþer orasýný bilemem. ama benceler ile olmaz. lütfen yanlýþ anlama. bence ile yatýrým yaparsanýz borsada çok kaybedersiniz. (inþallah kaybetmezsiniz bunu en içten dileklerimle söylüyorum). borsa bir yatýrým iþi. özellikle bist çakallar yuvasý. "ben buradan alayým 10 kuruþ yukarýdan satarým", "þuraya çýksýn karý cebime koyayým sonra ne yaparlarsa yapsýnlar" derseniz bugün olmasa da bir gün batarsýnýz. tek uyarým atýyorum kendinizce hedefiniz %50 mi ? bir dünya bacasý tüten þirket var %25-30 alayým ama garanti olsun demeniz.
maliyetim 5 lira deðil daha düþük. lanet olsun aldýðým güne. yaptýk bir hata. þuan ki kafam olsa baþka bir þirketten afedersiniz kazanacaðým %1 i buradan kazanacaðým %100 e tercih ederim. olacakmýþ. edecekmiþ. çok düþmüþ buradan dönermiþler ile birden ne olduðunu anlamadan benim þuan ki durumuma gelirsinz. (inþallah öyle bir þey olmaz) bu konudaki son yazýmdýr. yanlýþ anlamalara mani olmamak adýna bu konuda bir daha yazmayacaðým. durduk yere kötü olmayayým. inþallah çýkar.
bol kazançlar dilerim.
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Yer Ýmleri