Sorun şu ki yatırımcımız tembel sorgulama dıye bırsey bılmıyor. Kimse oturupta aselsan diğerlerine nazaran uzun vade nasıl çok fazla kazandırmış sorusunu sormadıgı için araştırma yapmıyor araştırma yapmadıgı için benımkı gıbı bır tablo yaratmıyor. Bunların hiçbirini yaratmadıgı ıcın sagdan soldan duydugu herşeyi doğru kabul edıp yatırım yapıyor bunu yapmakla kalmayıp bır baskalarına da aynı yatırımı yapmalarını ıstıyor ustelık aynı bakış açısıyla ben boyle yapıyorum ıstersen araştır oyle karar verde demıyor bunu yap diyor direk.

gerçekten benden başka merak eden olmuyormu acaba ne bileyim mynetı acıp hısselere baktıgınızda ulan aselsanda ne çok kazandırmış uzun vadede acaba sebebi ne olabılır bunu bulabılırım demıyormu.

BU yatırımcılar nıye aselsanı tercıh etmış ismimi güzel yooo daha güzel isimli hisseler var.

alfabenin ilk harfiyle başlıyor ondan mı yoo. a harfiyle başlayan bir çok hisse var.

eski oldugundan mı yoo daha eskılerde var.

Aselsanı özel kılan ne neden xxxx değilde aselsan çok kazandırmış.

Tablo açıklıyor. Bunu keşfetmeyi neden sadece ben istedim. niye siz hiç merak etmedınız. yada merak edıp bulanlar niye sesiz. bende şunu yaptım diye sunmuyor kimse.

SOnra çok bilmiş erhan oluyor. çok bildigimden değil sadece kendı deneylerımı yapıyorum durumu kendı kendıme ıspatlamya acıklamaya calısıyorum işin kötü tarafı bana çok bilmiş diyenlerın elınde hıcbır calısma olmuyor. Sen ne yaptıgın bu durumu hangi çalışmanla ıspatlıyorsun yararlı bırsey varsa anlat dedıgımde.

Tuncay turşu şöyle demiş kuzu boyle demiş twttardakı ustad buffet boyle boyle demiş gibi başkalarının yazılarını sunuyorlar.