teþekkür ederim
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teþekkür ederim
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fýnas yatýrýmýn elýnde satacagý 1 mýlyon lot kaldý onuda yarýn satarsa spek kagýdý 1.05 kadar çeker yýllardýr bu senaryolar hep boyle iþledý
halkbankýn genel kurulunuun referandum sonrasýna erteleceði söyleniyor. bizim genel kurulda ertelenirse tarihler þaþabilir.
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
komedi devam ediyor..bunlar kendi kendilerine ikramiye yazmýþ..acaip miktarda **tam çiftlik..halkýn çiftliði**..
kendin piþir kendin ye sistemi**..
vakýf ayrý rezillik..olaya bakýn 2 kamu bankasý iþtiraký milleti iyi keleðe getirttiler..birde üstüne ikramiye yazýyorlAR kendi kendilerine**nasýl sistem ama....
birde ihaleler varki.**fýþþþ..
Ben kaç yýldýr sessiz sedasýz ama ettiðim kocaman zararla kalpten beddua ediyorum bizden çaldýklarý paralar çýksýn en kýymetli yerlerinden Ýnþallah, hatta bu akþam Allahým Boðaz'larýnda býrak kynin ne umutlarla onlara güvenerek üst sýralardan elimize verdikleri hisselerin bedelini AMÝN. Baþarýsýzlýklarýnýn bedelleri yöneticilere devasa maaþ ve ikramiye daðýtýlýrken size sahip çýkan para yatýran ve kalkýndýran ky nin 780 küsür lotuna 3 kuruþ ver haram zýkkým olsun🙏
IFM bittiginde elde edilecek senelik kar rakaminin 200M olacagi efsanesi gerceklesirse yonetimin kendilerine yazacagi prim ve ikramiyeleri cok merak ediyorum. Muhtemelen sirketi kendi uzerlerine yaparlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
helal rýzýk niki ile yazan birisi vardý bir zamanlar
topraktan ÝFM ye ortak oldum vs diyordu
bir müddet sonra görülmez oldu
meðerse satýp baþka hisseye geçmiþ de yeniden biriktirecekmiþ
burada yazýlanlarý okuyun geçin derim
kendi fikrinizden baþkasýna asla kulak asmayýn
burada yazýlanlar sadece bir izlenim edinmek için iþe yarar belki
bazen de verilen rakam ve somut bilgiler iþe yarar
borsa yatýrýmcýlar içindir.
Yer Ýmleri