AKSUE Solo 2017/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -4.031.490
AKSUE Solo 2017/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -4.031.490
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Helal olsun size yönetim, bedavaya sudan elektrik üreten bir þirketi böyle zarar ettirdiginiz için bravo doðrusu!
HAKÝKATEN SORUYORUM..SÝZ NASIL ÝNSANLARSINIZ?SERMAYE ARTTIRIMI AÇIKLARSINIZ YAPAMAZSINIZ.GÖLTAÞ ENERJÝDEKÝ SERMAYE ARTTIRIMINA KATILACAÐIZ DERSÝNÝZ KATILAMAZSINIZ.HAKÝKATEN NE BOK YERSÝNÝZ ONUDA ANLAMADIM.AYIP YA......BU KADARMI ACÝZ DURUMDASINIZ.ALLAH SÝZÝ ISLAH ETSÝN.
bAKIN BU LAFI UNUTMAYIN.
YARINA KALIR AMA YANINIZA KALMAZ!
Burdan yöneticilere sesleniyorum..1mw gücün 2.5 milyon usd olduðunu benmi size öðreteceðim.
Neslihan bacýmý sizi yönetiyor.
Muhtemelen nurex el altýndan para alýyor.sermaye arttýrýmýna katýlmamak için.yalandan davalar açýlýyor.
Neymiþ efendim zamansýz yakalandýk,itiraz ediyoruz yemezler.
Neyse bizde spk ya þikayetimizi yapacaðýz.
Umarým bu pisliði çevirenlerin tüm sülalesinden kat kat çýkar.
Içerden önceden alýnan haberle marbaþ malý sattý.))
çokda önemli deðil.göltaþ enerjideki sermaye arttýrýmýna katýlýnda görelim.
Son düzenleme : ARÝKA; 10-11-2017 saat: 12:05.
Sayýn AHMET Paþaoðlu ve Taner Mirzaya özür borçluyum.Son dönemde Aksunun haklarýný gerçekten savunduklarýna inandým.
Umarým yakýn zamanda göltaþ enerjideki sermaye arttýrýmý meselesini çözersiniz.1 mw gücün 2.5 milyon usd olduðu bir dönemde
yüzde 7 lik bir kýsmýn göltaþ çimentoya yedirilmesi hem sizler hemde þirkete yatýrým yapan insanlar için üzücü olur.
umarým gereken neyse yaparsýnýz.saðlýcakla kalýn.
Bilgiler araþtýrmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...
Yer Ýmleri