KAP : AKSU ENERJÝ VE TÝCARET A.Þ.
AKSUE
15.09.2017 10:35:38
Olaðanüstü Genel Kurul Toplantý Çaðrýsý
Þirketimizin iþtiraki olan Göltaþ Enerji ve Elektrik Üretim A.Þ'nin almýþ olduðu sermaye artýrým kararý ile ilgili pay sahiplerini bilgilendirmek ve aþaðýda yazýlý gündemi görüþüp karara baðlamak üzere Olaðanüstü Genel Kurul Toplantýsý 09.10.2017 Pazartesi günü Saat 11:00'de "Piri Mehmet Mah. Mimar Sinan Cad. Miralay Mustafa Nuri Bey Ýþhaný Kat:2/77 ISPARTA" adresinde yapmasýna,
Toplantýya bizzat iþtirak edemeyecek ortaklarýmýzýn, Elektronik Genel Kurul Sistemi üzerinden elektronik yöntemle katýlacak pay sahiplerinin hak ve yükümlülükleri saklý olmak kaydýyla, vekaletnamelerini düzenlemeleri veya vekaletname formu örneðini Piri Mehmet Mah. Mimar Sinan Cad. Miralay Mustafa Nuri Bey Ýþhaný Kat:2/77 ISPARTA adresindeki þirket merkezimizden veya www.aksuenerji.com.tr adresindeki Þirketimizin kurumsal internet sitesinden temin etmeleri ve bu doðrultuda 24.12.2013 tarih ve 28861 sayýlý Resmi Gazete'de yayýmlanarak yürürlüðe giren II-30.1 sayýlý "Vekaleten Oy Kullanýlmasý ve Çaðrý Yoluyla Vekalet Toplanmasý Tebliði"nde öngörülen hususlarý da yerine getirerek, imzasý noterce onaylanmýþ vekaletnamelerini Þirkete ibraz etmeleri gerektiðine. Elektronik Genel Kurul Sistemi üzerinden elektronik yöntemle atanmýþ olan vekilin bir vekalet belgesi ibrazý gerekli olmadýðý. Söz konusu Teblið'de zorunlu tutulan ve yukarýda bahsi geçen vekaletnameye uygun olmayan vekaletnameler, hukuki sorumluluðumuz nedeniyle kesinlikle kabul edilmeyeceði,Elektronik Genel Kurul Sistemi ile oy kullanacak Pay Sahiplerimizin, Anonim Þirketlerde Elektronik Ortamda Yapýlacak Genel Kurullara Ýliþkin Yönetmelik hükümlerine uygun olarak uygulama yapabilmeleri için Merkezi Kayýt Kuruluþu'ndan, Þirketimizin www.aksuenerji.com.tr adresindeki kurumsal internet sitesinden veya Þirket Merkezimizden (Tel:0 246 232 60 44) bilgi edinebilecekleri,
6102 sayýlý Yeni Türk Ticaret Kanunu'nun 415 inci maddesinin 4 üncü fýkrasý ve Sermaye Piyasasý Kanunu'nun 30 uncu maddesinin 1 inci fýkrasý uyarýnca, genel kurula katýlma ve oy kullanma hakký, pay senetlerinin depo edilmesi þartýna baðlý olmadýðý, bu çerçevede, pay sahiplerimizin Olaðanüstü Genel Kurul Toplantýsý'na katýlmak istemeleri durumunda, paylarýný bloke etmelerine gerek olmadýðý, ilanen duyurulur.
Olaðanüstü Genel Kurul Toplantýsýnda Gündem Maddelerinin oylanmasýna iliþkin elektronik yöntemle oy kullanma hükümleri saklý olmak kaydýyla, el kaldýrma usulü ile açýk oylama yöntemi kullanýlacaktýr.
Genel Kurul toplantýmýza tüm hak ve menfaat sahipleri ile basýn-yayýn organlarý davetlidir.
Sayýn Pay Sahiplerinin bilgilerine arz olunur.
Aksu Enerji ve Ticaret A.Þ. Yönetim Kurulu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bilgiler araþtýrmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...
Bilgiler araþtýrmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...
Benim anlayamadýðým þu..yönetim zaten demirellerin elinde.neden demirel kendilerini dava ediyor.yöneticiler kukla ,yalandan sermaye arttýrýmý oylamasý yapýyorsunuz.katýlmayýp demirellerin kasasýný dolduracaksýnýz.utanmaz insanlarsýnýz.
Ahmet Paþaoðlu efendi paþamýsýn yoksa maþamýsýn göreceðiz.umarým aynaya bakarsýn.Yalandan davalar açmakla yatýrýmcý korunmaz.
Yer Ýmleri