Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
4,29 10% 283,30 Mn 3,79 / 4,29
4,07 10% 351,92 Mn 3,91 / 4,07
4,40 10% 345,89 Mn 4,20 / 4,40
660,50 9.99% 366,88 Mn 660,50 / 660,50
43,60 9.99% 174,69 Mn 39,70 / 43,60
3,43 -9.97% 1,04 Mr 3,43 / 3,62
165,50 -9.96% 1,68 Mr 165,50 / 180,00
121,20 -9.96% 3,19 Mr 121,20 / 147,80
10,07 -9.93% 1,70 Mr 10,07 / 11,50
44,14 -9.81% 520,43 Mn 44,06 / 45,90
3,60 2.27% 22,22 Mr 3,52 / 3,69
40,88 -0.92% 13,17 Mr 40,86 / 43,72
75,65 0.53% 9,42 Mr 74,20 / 75,80
108,20 4.74% 9,34 Mr 97,70 / 108,40
308,25 -0.88% 8,69 Mr 306,25 / 309,50
21,24 3.81% 1,15 Mr 20,72 / 21,56
433,50 1.17% 8,42 Mr 425,00 / 438,75
340,25 4.37% 8,27 Mr 331,75 / 345,00
778,00 -1.52% 3,04 Mr 777,00 / 792,00
101,10 1.97% 560,31 Mn 99,00 / 101,60
116,10 1.66% 238,83 Mn 112,60 / 116,60
433,50 1.17% 8,42 Mr 425,00 / 438,75
36,04 2.8% 232,13 Mn 35,10 / 36,34
11,11 -0.8% 430,57 Mn 11,10 / 11,44
88,50 2.08% 744,16 Mn 86,55 / 90,30

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 122/347 ÝlkÝlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
Arama sonucu : 2772 madde; 969 - 976 arasý.

Konu: GOLTS - Göltaþ Çimento

1. O da ayrý bir hikaye konusu biraz önce kullandýðýnýz bý tabir vardiya hukuka uydurmak en güzel hukuka uydurma konusu göl yatýrým holdingin 2014-2015 faaliyet raporunu inceleyince farkettim bende 2014 göl yatýrým faaliyet raporunda Þevket Demirel sahipliði %96 ve bu oran 2015 göl yatýrým faaliyet raporunda %54 düþmüþ ayný þekilde 2015 yýlýnda göl yatýrýmýn Göltaþ Orma ve göl enerjideki hisse oranlarý göl yatýrým lehine artmýþ dipnotlari incelediðimde Þevket Demirel þahsi üzerine olan Göltaþ Orma göl enerji hisselerini göl yatýrým Holdinge satmýþ daha sonra göl yatýrým holding bedelli sermaye artýrýmýna gitmiþ Þevket Demirel ve Neslihan Demirel bu bedelliye katýlmamýþ þehriban Atasagun ve diðer kýz kardeþ katýlmýþ özetle Þevket Demirel'in sahsi hissesi Göltaþ Orma ve Göltaþ enerjide kalmamýþ ve göl yatýrým holding sahipliði %54 düþmüþ yapýlan bütün bu iþlemlerinde kurumsallaþma amacýyla yapýldýðý yazýyor. Kime ne diye bilirsin ki isteyen hissesini satar isteyen bedelliye katýlýr yada katýlmaz hukuk dýþý hiç bir þey yok beni þaþýrtan bütün bu iþlemler SPK onayýndan geçmiyor mu veya genel kurula ticaret bakanlýðý komiseri temsilcisi katýlmýyor mu TMSF uyudumu bu iþlemlere nasýl onay verdi müsade etti anlamadým adý kurumsallaþma gibi görünse de bana göre de miras paylaþma olayiydi bu iþlemler Murat Demireli mirastan devre dýþý býrakma dolayýsýyla TMSF devre dýþý býrakma olayýdýr. Yanlýþ bilmiyorsam murat Demirel içinde reddi miras davasý açtý ailenin geri kalanlarý.
    YATÝRÝM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR BU HABERLER KÝMSEYÝ KORKUTMASÝN SÝZÝN DEDÝGÝNÝZ GÝBÝ OLAY MAHKEMEDEYSE KONUSMAKTA UYGUN OLMAZ SANÝRÝM DEGERLENDÝRMELERÝNÝZ ÝCÝN BÝ YORUM YAPAMAYACAGÝM BÝLGÝM YOK SATÝS ÝSMAÝL TARMAN KONUSUNDA BÝLDÝKLERÝM YUKARÝDA YAZDÝKLARÝMDAN ÝBARET VE BUNLAR COK GÝZLÝ BÝLGÝLER DEGÝL ÝNTERNETTE ÝLGÝLÝ SÝRKETLERÝN WEB SAYFALARÝNDA BÝLANCO OKUYABÝLEN HERKES GOREBÝLÝR KANÝMCA BU KONU KÝMSEYÝ KORKUTMASÝN KORKULACAK BÝR MEVZU DEGÝL YENÝ BÝR BÝLGÝDE DEGÝL 2014-2015
     Alýntý Originally Posted by baskan07 Yazýyý Oku
    sayýn fly þirketin suan tek sýkýntýsý þevket demirelin mirasý tmsf murat demirelin hakkýný almak için vasiyetnamenin iptali davasý actý. sevket demirel göltastaki hisselerini göl yatýrýma devretriði için göltasda direk hissesi yok. gölyatýrým davayý kaybetme ihtimaline karþý göltaþ ve ormayý tarmana satarlar belki. tek umudum satýþ. bende 10 senedir göltasýn yatýrýmcýsýyým. bu sadece beni tahminim.

Redmi 5 Plus cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    Mi A2 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. YATIRIM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR YATÝRÝMCÝYÝM YAZDÝKLARÝM ÞÝRKETÝN DAHA ÝYÝ OLMASÝ SÝRKET KOTU BÝR SÝRKET DEGÝL FAKAT SU ANDA BULUNDUGU DURUMU HAKETMEDÝGÝNÝ DUSUNUYORUM BU SEBEPLE TESBÝT ETTÝGÝM EKSÝKLÝKLERÝ YAZÝYORUM BU EKSÝKLÝKLER GÝDERÝLSE HAK ETTÝGÝ YERÝ BULACAGÝNA ÝNANIYORUM ÝSTANBUL DÝSÝNDA OLDUGUM ÝÇÝN GENEL KURULA KATÝLAMAYACAGÝM E-ÝMZA ALABÝLÝRSEM ELEKTRONÝK GENEL KURULA KATÝLACAGÝM FAKAT PÝYASADA 128 KB SÝM KART KALMAMÝS TEKRAR BELÝRTEYÝM SÝRKET KOTU BÝR SÝRKET DEGÝL GERCEKTEN YATÝRÝMCÝYSANÝZ GENEL KURULA MUTLAKA KATÝLÝN AKLÝNÝZA YATARSA YAZÝ GONDERÝYORUM CÝKTÝSÝNÝ ALÝN ÝMZALAYÝP TOPLANTÝDA VERÝN AKLÝNÝZA YATMAYAN MADDELER VARSA ONLARÝ SÝLÝN VE AKLÝNÝZA YATAN SEKLÝYLE ÝMZALAYÝP VERÝN TEK AMACÝMÝZ YATÝRÝM YAPTÝGÝMÝZ SÝRKETÝN DAHA ÝYÝ OLMASÝ SAYGILAR

GÖLTAÞ GÖLLER BÖLGESÝ ÇÝMENTO SANAYÝ VE TÝCARET AÞ 2019 YILI GENEL KURUL TOPLANTI BAÞKANLIÐI`NA
    Aþaðýda imzasý bulunan Göltaþ AÞ paydaþý/paydaþlarý olarak,

A. Baþlangýç genel kurul gündem maddesine þirket borçlu yapýsýndan dolayý piyasada bankalara kredi faizi/kur farký olarak yüksek oranda faiz ödeyip kur/faiz riskine maruz kalýrken 48.677.424₺ düþük oranlý kur riski olmadan mevduat faizi karþýlýðýnda Orma AÞ`ye aktarýlmasý suretiyle þirketin haksýz gelir kaybýna uðratýlmasý sebebiyle þirketin kaynaklarýnýn haksýz bir þekilde baþka bir þirkete aktarýlmasýnýn incelenmesi talebiyle özel denetçi atanmasýnýn gündeme alýnmasýný genel kurulun onayýna sunulmasýný talep ediyorum/ediyoruz.

B. Genel kurul gündem maddesi 5 Þirket borçlu yapýsýndan dolayý piyasada bankalara kredi faizi/kur farký olarak yüksek oranda faiz ödeyip kur/faiz riskine maruz kalýrken 48.677.424₺ düþük oranlý kur riski olmadan mevduat faizi karþýlýðýnda Orma AÞ`ye aktarýlmasý suretiyle þirketin haksýz gelir kaybýna uðratýlmasý sebebiyle þirketin kaynaklarýnýn haksýz bir þekilde baþka bir þirkete aktarýlmasý suretiyle þirketin haksýz gelir kaybýna uðratýlmasý sebebiyle þirket bilanço ve kar zarar hesaplarýný ayrý ayrý onaylamýyorum/onaylamýyoruz ve þerh düþüyorum/düþüyoruz.

C.Genel kurul gündem maddesi 7 Þirket borçlu yapýsýndan dolayý piyasada bankalara kredi faizi/kur farký olarak yüksek oranda faiz ödeyip kur/faiz riskine maruz kalýrken 48.677.424₺ düþük oranlý kur riski olmadan mevduat faizi karþýlýðýnda Orma AÞ`ye aktarýlmasý suretiyle þirketin haksýz gelir kaybýna uðratýlmasý sebebiyle þirketin kaynaklarýnýn haksýz bir þekilde baþka bir þirkete aktarýlmasý suretiyle þirketin haksýz gelir kaybýna sebebiyet veren yöneticilerden tazmin edilerek þirket kasasýna ödenmesi ve yöneticeler hakkýnda görevi kötüye kullanmaktan dava açýlmasýna karar verilmesini talep ediyorum/ediyoruz ve yöneticilerinin tamamýný ibra etmiyorum/etmiyoruz.

Ç. Genel kurul gündem maddesi 10 Sermaye Piyasasý Kurulunun 3 Ocak 2014 tarihli 28871 sayýlý KURUMSAL YÖNETÝM TEBLÝÐÝ (II-17.1) 4.6.5. Yönetim kurulu üyelerine ve idari sorumluluðu bulunan yöneticilere verilen ücretler ile saðlanan diðer tüm menfaatler, yýllýk faaliyet raporu vasýtasýyla kamuya açýklanýr. Kiþi bazýnda açýklama yapýlmasý esastýr. Hükmü amir olmasýna raðmen yýllardýr Goltaþ AÞ faaliyet raporlarýnda yönetim kurulu üyelerine ve idari sorumluluðu bulunan yöneticilere verilen ücretler ile saðlanan diðer tüm menfaatler, Kiþi bazýnda açýklanmayarak toplu yönetim kadrosuna ödenen ücret miktarý açýklanmaktadýr. Diðer taraftan þimdi olduðu gibi genel kurullarda yöneticilerin maaþlarý kiþisel olarak belirlenmekte ve oylanmakta ve bu maaþlara yöneticilerin aldýðý diðer menfaatler dahil olmamakta ve biz genel kurul katýlýmcýlarý olarak eksik bilgiyle karar vermeye zorlanmaktayiz ve hatalý karar vermemize sebep olunmaktadýr. Aile þirketiniz Göl Yatýrým Holding` te asgari ücretin 2 (iki) katý seviyesinde maaþ alýrken Göltaþ AÞ ve iþtiraklerin her birinden yaklaþýk asgari ücretin 20 (yirmi) katý bu kadar yüksek maaþlarý almanýzda düþündürücüdür. Bu yüksek maaþlarý haketmediðinizi düþünüyorum. Ýmtiyazlý hisselerin gücüyle yönetimde bulunuyor ve diðer yöneticileri seçiyorsunuz. Sizde takdir edersiniz ki ekonomide güven herþeyden önce gelir ve mahkemelerce aklanmýþ olsalar bile Göltaþ ve Ýþtiraklerinde Egebank davasýnda bir þekilde ismi geçmiþ Demirel ailesi mensuplarý dahil baþka insanlarýn da bulunmasý Göltaþ AÞ ne güveni zedelemekte ve yatýrým yapmak isteyen insanlarýn sayýsýný azaltmaktadýr. Mahkemelerce beraat etmiþ olsalar dahi Göltaþ AÞ ve iþtiraklerinde ki Egebank davasýnda bir þekilde ismi geçmiþ herkesin mümkün deðilse Demirel ailesi mensubu dýþýndakilerin yönetimden ayrýlmasý þirkete olan güveni artýracaktýr. Olumsuz oy kullanýyorum/kullanýyoruz.

D. Genel kurul gündem maddesi 12 Göltaþ AÞ iþtiraki Göltaþ Elektrik AÞ den Orma AÞ ne yapýlan elektrik satýþýndan dahi alacaðýný tam tahsil edemeyerek yýllarca Göltaþ AÞ paydaþlarýný Göltaþ Elektrik AÞ` nin misyonu iþtiraklerin elektrik ihtiyacýný karþýlamak söylemiyle teselli vermenin ötesinde bir finansör banka gibi hareket edip Þirket borçlu yapýsýndan dolayý piyasada bankalara kredi faizi/kur farký olarak yüksek oranda faiz ödeyip kur/faiz riskine maruz kalýrken 48.677.424₺ düþük oranlý kur riski olmadan mevduat faizi karþýlýðýnda Orma AÞ`ye aktarýlmasý suretiyle þirketin haksýz gelir kaybýna uðratýlmasý sebebiyle þirketin kaynaklarýnýn haksýz bir þekilde baþka bir þirkete aktarýlmasý suretiyle þirketin haksýz gelir kaybýna sebebiyet veren yöneticilere þirketi zarara uðratan yönetim uygulamalarýndan dolayý izin vermiyorum/vermiyoruz. Þerh düþüyorum/düþüyoruz.

E. Dilek ve temenni olarak Ýþletme literatüründe anonim þirketlere borsaya açýk olsun yada olmasýn ortak olmakla o þirketin karýna kazancýna ortak olunduðu gibi zararýna borcuna da hissedarlar hisseleri oranýnda ortak olarak yatýrým riskini alýrlar olarak tanýmlanmaktadýr.

Bu evrensel iþletme ilkesinden bakýldýðýnda yatýrýmcýsý olduðum Göltaþ Aþ nin %16 lýk bir ortaklýkla Orma AÞ ne 159.060.670₺ destekte (85.293.247 ticari, 73.767.423 ticari olmayan Göltaþ AÞ nakit finansal desteði) bulunurken ORMA AÞ de %66 sahipliði bulunan Göl Yatýrým Holding in*1.500.000₺ komik bir oranda finansal desteði mevcuttur.

Kazanç ve zarara hisselik sahiplik oranýnda ortak olma evrensel ilkesinden baktýðýmýzda, Orma AÞ` ye yapýlan bu finansal desteðin ortaklar arasýnda adil hakkaniyetli bir duruma getirilmesi için Orma AÞ ve Göl Yatýrým Holding` ten talep edilmesini istiyorum/istiyoruz.

3. Maliyetim 19 küsür ama çok az biþey var elimde, Göltaþ haricinde tüm kaðýtlarým Covid sonrasýnda prim yaptý Allah a þükür. Bir tek bu hala maliyetin altýnda.
    Allah sizlere çok sabýr versin.

4.  Alýntý Originally Posted by fly06 Yazýyý Oku
    YATIRIM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR YATÝRÝMCÝYÝM YAZDÝKLARÝM ÞÝRKETÝN DAHA ÝYÝ OLMASÝ SÝRKET KOTU BÝR SÝRKET DEGÝL FAKAT SU ANDA BULUNDUGU DURUMU HAKETMEDÝGÝNÝ DUSUNUYORUM BU SEBEPLE TESBÝT ETTÝGÝM EKSÝKLÝKLERÝ YAZÝYORUM BU EKSÝKLÝKLER GÝDERÝLSE HAK ETTÝGÝ YERÝ BULACAGÝNA ÝNANIYORUM ÝSTANBUL DÝSÝNDA OLDUGUM ÝÇÝN GENEL KURULA KATÝLAMAYACAGÝM E-ÝMZA ALABÝLÝRSEM ELEKTRONÝK GENEL KURULA KATÝLACAGÝM FAKAT PÝYASADA 128 KB SÝM KART KALMAMÝS TEKRAR BELÝRTEYÝM SÝRKET KOTU BÝR SÝRKET DEGÝL GERCEKTEN YATÝRÝMCÝYSANÝZ GENEL KURULA MUTLAKA KATÝLÝN AKLÝNÝZA YATARSA YAZÝ GONDERÝYORUM CÝKTÝSÝNÝ ALÝN ÝMZALAYÝP TOPLANTÝDA VERÝN AKLÝNÝZA YATMAYAN MADDELER VARSA ONLARÝ SÝLÝN VE AKLÝNÝZA YATAN SEKLÝYLE ÝMZALAYÝP VERÝN TEK AMACÝMÝZ YATÝRÝM YAPTÝGÝMÝZ SÝRKETÝN DAHA ÝYÝ OLMASÝ SAYGILAR

GÖLTAÞ GÖLLER BÖLGESÝ ÇÝMENTO SANAYÝ VE TÝCARET AÞ 2019 YILI GENEL KURUL TOPLANTI BAÞKANLIÐI`NA
    Aþaðýda imzasý bulunan Göltaþ AÞ paydaþý/paydaþlarý olarak,

A. Baþlangýç genel kurul gündem maddesine þirket borçlu yapýsýndan dolayý piyasada bankalara kredi faizi/kur farký olarak yüksek oranda faiz ödeyip kur/faiz riskine maruz kalýrken 48.677.424₺ düþük oranlý kur riski olmadan mevduat faizi karþýlýðýnda Orma AÞ`ye aktarýlmasý suretiyle þirketin haksýz gelir kaybýna uðratýlmasý sebebiyle þirketin kaynaklarýnýn haksýz bir þekilde baþka bir þirkete aktarýlmasýnýn incelenmesi talebiyle özel denetçi atanmasýnýn gündeme alýnmasýný genel kurulun onayýna sunulmasýný talep ediyorum/ediyoruz.

B. Genel kurul gündem maddesi 5 Þirket borçlu yapýsýndan dolayý piyasada bankalara kredi faizi/kur farký olarak yüksek oranda faiz ödeyip kur/faiz riskine maruz kalýrken 48.677.424₺ düþük oranlý kur riski olmadan mevduat faizi karþýlýðýnda Orma AÞ`ye aktarýlmasý suretiyle þirketin haksýz gelir kaybýna uðratýlmasý sebebiyle þirketin kaynaklarýnýn haksýz bir þekilde baþka bir þirkete aktarýlmasý suretiyle þirketin haksýz gelir kaybýna uðratýlmasý sebebiyle þirket bilanço ve kar zarar hesaplarýný ayrý ayrý onaylamýyorum/onaylamýyoruz ve þerh düþüyorum/düþüyoruz.

C.Genel kurul gündem maddesi 7 Þirket borçlu yapýsýndan dolayý piyasada bankalara kredi faizi/kur farký olarak yüksek oranda faiz ödeyip kur/faiz riskine maruz kalýrken 48.677.424₺ düþük oranlý kur riski olmadan mevduat faizi karþýlýðýnda Orma AÞ`ye aktarýlmasý suretiyle þirketin haksýz gelir kaybýna uðratýlmasý sebebiyle þirketin kaynaklarýnýn haksýz bir þekilde baþka bir þirkete aktarýlmasý suretiyle þirketin haksýz gelir kaybýna sebebiyet veren yöneticilerden tazmin edilerek þirket kasasýna ödenmesi ve yöneticeler hakkýnda görevi kötüye kullanmaktan dava açýlmasýna karar verilmesini talep ediyorum/ediyoruz ve yöneticilerinin tamamýný ibra etmiyorum/etmiyoruz.

Ç. Genel kurul gündem maddesi 10 Sermaye Piyasasý Kurulunun 3 Ocak 2014 tarihli 28871 sayýlý KURUMSAL YÖNETÝM TEBLÝÐÝ (II-17.1) 4.6.5. Yönetim kurulu üyelerine ve idari sorumluluðu bulunan yöneticilere verilen ücretler ile saðlanan diðer tüm menfaatler, yýllýk faaliyet raporu vasýtasýyla kamuya açýklanýr. Kiþi bazýnda açýklama yapýlmasý esastýr. Hükmü amir olmasýna raðmen yýllardýr Goltaþ AÞ faaliyet raporlarýnda yönetim kurulu üyelerine ve idari sorumluluðu bulunan yöneticilere verilen ücretler ile saðlanan diðer tüm menfaatler, Kiþi bazýnda açýklanmayarak toplu yönetim kadrosuna ödenen ücret miktarý açýklanmaktadýr. Diðer taraftan þimdi olduðu gibi genel kurullarda yöneticilerin maaþlarý kiþisel olarak belirlenmekte ve oylanmakta ve bu maaþlara yöneticilerin aldýðý diðer menfaatler dahil olmamakta ve biz genel kurul katýlýmcýlarý olarak eksik bilgiyle karar vermeye zorlanmaktayiz ve hatalý karar vermemize sebep olunmaktadýr. Aile þirketiniz Göl Yatýrým Holding` te asgari ücretin 2 (iki) katý seviyesinde maaþ alýrken Göltaþ AÞ ve iþtiraklerin her birinden yaklaþýk asgari ücretin 20 (yirmi) katý bu kadar yüksek maaþlarý almanýzda düþündürücüdür. Bu yüksek maaþlarý haketmediðinizi düþünüyorum. Ýmtiyazlý hisselerin gücüyle yönetimde bulunuyor ve diðer yöneticileri seçiyorsunuz. Sizde takdir edersiniz ki ekonomide güven herþeyden önce gelir ve mahkemelerce aklanmýþ olsalar bile Göltaþ ve Ýþtiraklerinde Egebank davasýnda bir þekilde ismi geçmiþ Demirel ailesi mensuplarý dahil baþka insanlarýn da bulunmasý Göltaþ AÞ ne güveni zedelemekte ve yatýrým yapmak isteyen insanlarýn sayýsýný azaltmaktadýr. Mahkemelerce beraat etmiþ olsalar dahi Göltaþ AÞ ve iþtiraklerinde ki Egebank davasýnda bir þekilde ismi geçmiþ herkesin mümkün deðilse Demirel ailesi mensubu dýþýndakilerin yönetimden ayrýlmasý þirkete olan güveni artýracaktýr. Olumsuz oy kullanýyorum/kullanýyoruz.

D. Genel kurul gündem maddesi 12 Göltaþ AÞ iþtiraki Göltaþ Elektrik AÞ den Orma AÞ ne yapýlan elektrik satýþýndan dahi alacaðýný tam tahsil edemeyerek yýllarca Göltaþ AÞ paydaþlarýný Göltaþ Elektrik AÞ` nin misyonu iþtiraklerin elektrik ihtiyacýný karþýlamak söylemiyle teselli vermenin ötesinde bir finansör banka gibi hareket edip Þirket borçlu yapýsýndan dolayý piyasada bankalara kredi faizi/kur farký olarak yüksek oranda faiz ödeyip kur/faiz riskine maruz kalýrken 48.677.424₺ düþük oranlý kur riski olmadan mevduat faizi karþýlýðýnda Orma AÞ`ye aktarýlmasý suretiyle þirketin haksýz gelir kaybýna uðratýlmasý sebebiyle þirketin kaynaklarýnýn haksýz bir þekilde baþka bir þirkete aktarýlmasý suretiyle þirketin haksýz gelir kaybýna sebebiyet veren yöneticilere þirketi zarara uðratan yönetim uygulamalarýndan dolayý izin vermiyorum/vermiyoruz. Þerh düþüyorum/düþüyoruz.

E. Dilek ve temenni olarak Ýþletme literatüründe anonim þirketlere borsaya açýk olsun yada olmasýn ortak olmakla o þirketin karýna kazancýna ortak olunduðu gibi zararýna borcuna da hissedarlar hisseleri oranýnda ortak olarak yatýrým riskini alýrlar olarak tanýmlanmaktadýr.

Bu evrensel iþletme ilkesinden bakýldýðýnda yatýrýmcýsý olduðum Göltaþ Aþ nin %16 lýk bir ortaklýkla Orma AÞ ne 159.060.670₺ destekte (85.293.247 ticari, 73.767.423 ticari olmayan Göltaþ AÞ nakit finansal desteði) bulunurken ORMA AÞ de %66 sahipliði bulunan Göl Yatýrým Holding in*1.500.000₺ komik bir oranda finansal desteði mevcuttur.

Kazanç ve zarara hisselik sahiplik oranýnda ortak olma evrensel ilkesinden baktýðýmýzda, Orma AÞ` ye yapýlan bu finansal desteðin ortaklar arasýnda adil hakkaniyetli bir duruma getirilmesi için Orma AÞ ve Göl Yatýrým Holding` ten talep edilmesini istiyorum/istiyoruz.

Baþarýlý bir çalýþma tebrik ederim 1 adet hisse almýþtým sizin için gitmek ve bu yazýyý genel kurula vermek isterim fakat þirkete bunu verince her hangi bir þekilde bana dava felan açmaya kalkarlar mý ? Uðraþamam þimdi onlarý davalarýyla

5. Avukat deðilim fakat þunu açýk olarak söyleyebilirim içerikte hakaret iftira itibar zedeleyici suç teþkil edecek bir konu yok þirketin bir paydasý olarak kanun koyucu paydaþlara genel kurula katýlma ve oylarýný istedikleri þekilde kullanma hakký tanýr ve diðer taraftan yazýlanlar iddialar sözde yalan yanlýþ olsun genel kurulda bunlar ortaya çýkacak. Özetle genel kurulda bu sorulara cevap bulunacak ve tutanaklara geçerek belgelenecek doðruluðu yada yanlýþlýðý belgelenecek görüþülecek artýk bu konu kapanacak bu sonuçtan kimse kaybetmez ne paydaþlar kaybeder ne Demirel ailesi kaybeder ne Göltaþ kaybeder. Genel kurullarin amacý bu herþey tartýþýlýr sonuca baðlanýr ve þirket güçlenerek yeni bir yýla girer. Göltaþ özelinde deðil ama genel olarak þirket genel kurullarýnda tüm aile þirketlerinde imtiyazlý þirketlerde yöneticiler üst perdeden konuþmaya konularý geçiþtirmeye çalýþýrlar korkmayýn paydassiniz hakkýnýzý savunun konuþmaktan çekinmeyin hatta genel kurul paydaþlarý arasinda sözünüzü kesmeye sizi susturmaya çalýþacak yönetici dalkavuklarida olacaktýr kaile almayýn çekinmeyin ikaz edin ben yatýrým yaptýðým þirketin daha iyi olmasý için bu sorularý soruyorum doðruysa doðru yanlýþsa yanlýþ ortaya çýksýn þirket güçlü bir þekilde genel kuruldan çýksýn ben bu soruyu sizlere deðil divan baskanligina soruyorum onlarýn cevaplarý benim için geçerlidir lütfen sözümü kesmeyiniz sizin ne dusundugunuzu merak etmiyorum. Aile þirketleri sahiplikten bazen unutuyorlar o an genel kurulda oturduklarý makam þirket sahipliði hesap sorma makamý deðil yaptýklarý yöneticilik için aldýklarý maaþ karþýlýðýnda yaptýklarý iþlerin hesabýný verme makamýdýr gerekirse hatýrlatýn zerre kadar çekinmeyin ve son olarak Neslihan Demirel hakkýný yemeyim diðerleri için ayný þeyi söyleyemem Neslihan haným sükunetle sorular cevaplayacaktir daha önce yaptýðý gibi sadece bu sefer sorularýmýz net ve yazýlý tutanaða geçecek ve herkesin kafasýndaki sorular bitecek
     Alýntý Originally Posted by mahooni Yazýyý Oku
    Baþarýlý bir çalýþma tebrik ederim 1 adet hisse almýþtým sizin için gitmek ve bu yazýyý genel kurula vermek isterim fakat þirkete bunu verince her hangi bir þekilde bana dava felan açmaya kalkarlar mý ? Uðraþamam þimdi onlarý davalarýyla

6. Bir de þunu belirteyim dava etseler beni ederlerdi ben bu metinde yazanlarýn aynýsýný içeren çok detaylisini Göltaþ yatýrýmcý iliþkilerine SPK CÝMER yazdým ortada gizli saklý bir þey yok kamuya açýk KAP yayýnlanan resmi bilgilerden derlenerek bulduðum kafama aklýma yatmayan konular bunlar ve Göltaþ yatýrýmcý iliþkilerinden telefonla aranarak yukarýda da paylaþtým bunh genel kurula kisa süre kaldý genel kurulda sorarsýnýz bu sorularý orada cevaplayacagiz dediler SONUCTA YATÝRÝMCÝYÝM VE YATÝRÝM YAPTÝGÝM SÝRKETÝN DAHA ÝYÝ OLMASÝNÝ ÝSTÝYORUM özetle bende bu sefer sözde kalmasýn diye özetleyerek metin haline getirdim araya kaynamasin tutanaða geçsin diye bu þekli aldý ve Ýstanbul dýþýnda olduðum için bu yýl genel kurula maalesef KATÝLAMAYACAGÝM

7. Vallahi iþin bu kýsmý þimdi hiç olmadý, olmayan nemi?

-Sen þirkete ortak ol, uzun yýllar yatýrýmcý kal, yönetimden memnun olma, bir takým daha önce þikayet konusu yapýlýp asýlsýz çýkmasýna raðmen forumlarda bir sürü zaman harcayarak mesnetler de bulun, fakat iþlerin çýksýn g.kurula katýlma fakat ulu orta durmadan yazarak kafa karýþtýr.

-Ortaklýk TTK. gelen hak ve yükümlülükler sunulur, ortaklýk bir chat veya muhabet deðildir ki forumlara sunup katýlanlara fikri yönde etkileyerek þunu þöyle yapýn demek ne derce etik?

-Siz katýlmayýn oldu ben katýlayým görüþleri ben tutanaða geçireyim, siz de perde arkasýndan izleyin böyle bir dünya yok ki!!

-Madem böyle bir dünya yok sözde aksi söylense de esas amaç olarak bekleyen yatýrýmcý zihnini bulandýrýp onlarý pesimist yapýp sabretme duygularýný yok etme amacýna hizmet etmekten baþka bir niyet taþýmamasý geriye kalýyor.

Sizin Ýstanbul dýþýnda olmanýz sebebiyle g.kurula katýlmayacaðýnýzý daha baþtan yazsaydýnýz cevap bile vermezdim, selametle kalýn.

8. Ýþyerinden dolayi katilamiyorum geçen yýl dahil son beþ yýldýr genel kurullarina düzenli olarak katýldým genel kurullara katýldýðým sürece hiç bir yerde birþey paylasmadim gittim bizzat genel kurula katýldým ve gerekli hakkýmý kullandým yatýrýmcý olduðum sürece þirketin yatýrýmcý iliþkileri birimine belki 20 tane yazý yazdým iyi bir yatirimciyim o konuda þüpheniz olmasýn kimsenin kafasýný bulandirmadim kötümser olacak bir konuda yok bu yýl buraya yazmamýn ana sebebide genel kurula isyerimin korona sürecinden dolayý izin vermemesinden kaynaklýdýr. BENÝM GENEL KURULA KATÝLÝM KONUSUNA DEGÝL YAZÝYA VE SONUCA ODAKLANSAK DAHA DOGRU OLUR SONUCA BAKALÝM DERÝM
    SAYGILARIMLA
     Alýntý Originally Posted by dadaþ ali Yazýyý Oku
    Vallahi iþin bu kýsmý þimdi hiç olmadý, olmayan nemi?

-Sen þirkete ortak ol, uzun yýllar yatýrýmcý kal, yönetimden memnun olma, bir takým daha önce þikayet konusu yapýlýp asýlsýz çýkmasýna raðmen forumlarda bir sürü zaman harcayarak mesnetler de bulun, fakat iþlerin çýksýn g.kurula katýlma fakat ulu orta durmadan yazarak kafa karýþtýr.

-Ortaklýk TTK. gelen hak ve yükümlülükler sunulur, ortaklýk bir chat veya muhabet deðildir ki forumlara sunup katýlanlara fikri yönde etkileyerek þunu þöyle yapýn demek ne derce etik?

-Siz katýlmayýn oldu ben katýlayým görüþleri ben tutanaða geçireyim, siz de perde arkasýndan izleyin böyle bir dünya yok ki!!

-Madem böyle bir dünya yok sözde aksi söylense de esas amaç olarak bekleyen yatýrýmcý zihnini bulandýrýp onlarý pesimist yapýp sabretme duygularýný yok etme amacýna hizmet etmekten baþka bir niyet taþýmamasý geriye kalýyor.

Sizin Ýstanbul dýþýnda olmanýz sebebiyle g.kurula katýlmayacaðýnýzý daha baþtan yazsaydýnýz cevap bile vermezdim, selametle kalýn.

Sayfa 122/347 ÝlkÝlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •