Önceki arabam Doðan L'ydi. 92 model. Ýlk sahibinden almýþtým onu. Yýllarca sadece sadece yað deðiþtirip bindim ona. Tüpe de çok uyumluydu, karbüratörlü olduðundan.
Önceki arabam Doðan L'ydi. 92 model. Ýlk sahibinden almýþtým onu. Yýllarca sadece sadece yað deðiþtirip bindim ona. Tüpe de çok uyumluydu, karbüratörlü olduðundan.
Arabanýn iyisi kötüsü olmaz. Ýnsan bunu ancak ihtiyaç anýnda anlar.
Geçen haftalarda araç bakýmdaydý. Kýzýmý hastaneye götürmem icap etti. Hastaneye dolmuþla gitmek saatler sürer. Aracý olan arkadaþlarý aradým. Birilerinden bir þey istemek o kadar zor ki...
Babamýn arabasý olmadý... Çok isterdim ben araba sürerken babamýn beni görmesini.
Ne kadar büyürsen büyü çocuksundur baba yanýnda, hep ihtiyaç duyarsýn onun aferinine.
Tüm dünyanýn pürdikkat izlediði ABD seçimlerinden sonra dünya piyasalarý þu nedenden dolayý kutlama yapabilir: Ýnsanlar oy kullanarak kendilerini kimin yöneteceðini belirleyebiliyorlar.
Bu kazaným için insanlar çok aðýr bedeller ödemiþlerdir insanlýk tarihi boyunca.
Þiirimi hayat kadýnlarý için okudum: "Gece Yarýsýndan Sonra Beni Arama" https://twitter.com/memetsen6801/sta...05460112330753
Yer Ýmleri