Fenerbahçe Beko, Zeljko Obradovic ile yeni sözleþme görüþmelerine baþladý. (TRT Spor)
Fenerbahçe Beko, Zeljko Obradovic ile yeni sözleþme görüþmelerine baþladý. (TRT Spor)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TFF yönetim kurulunun toplantýsý sona erdi. Süper Lig, daha önce belirlendiði 12 Haziran'da baþlayacak. 7 takýmýn 'küme düþme kaldýrýlsýn' baþvurusu reddedilirken, Türkiye Kupasý, belirlenecek takvime göre oynanacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TFF Ziraat Türkiye Kupasý rövanþ maçlarýnýn tarihlerini açýkladý
Fenerbahçe-Trabzonspor, 18 Haziran Perþembe günü Aytemiz Alanyaspor - Fraport-TAV Antalyaspor maçlarýnýn oynanacak .
12 Haziran Cuma günü Fenerbahçe-HES Kablo Kayserispor maçý saat 21:45’de baþlayacak
Fenerbahçe Baþkanvekili Semih Özsoy: "Talihsiz bir açýklama diyemiyoruz, talihsiz olmasý için bilmeyerek olmasý lazým. Neye hizmet ettiði belli olmayan, çok kesimleri üzen, kahreden bir açýklama oldu. Açýklamayý þaþkýnlýkla ve üzüntüyle seyrettik."
Özsoy: "O dönemde yol arkadaþý dediðimiz insanýn, böyle bir insanýn açýklama yapmasýydý. Fenerbahçelilerin beni eleþtirmesi, iþimi doðru yapýyorum anlamýna geliyormuþ, bu da malumun ilaný oldu. Meðer kimlere neler anlatýyormuþuz."
Özsoy: "Kulübümüze hem mail, hem fax, hem de telefon yaðmuruna tuttu taraftarýmýz ve kongre üyelerimiz. Ucunun nereye kadar gittiðini görmek istiyoruz. Nihat bey bunu eminim ki bilinçli olarak yapýyor. Þu ana dek düzeltme gelmesi de bunun kararlý yapýlmasýndandýr."
Özsoy: "Neye hizmet ediyor, niye bunlarý yapýyor bilmiyoruz. Biz anlayamayýz. 3 Temmuz bizim kýrmýzý çizgimiz. Bizim olmazsa olmazýmýzdýr. Bilerek veya bilmeyerek, kimlere, neye hizmet ediyor? Nihat Özdemir'in bunu açýklamasý lazým."
Özsoy: "Hiç mi yüreði sýzlamadý bu açýklamalarý yaparken. Onurlu bir þekilde gereðini yapmasý gerekiyor. Ofsayt, gol mücadelemizdeki söylediklerimizden farklý bir þey bu. FETÖ'yü lanetlemeli ve kendisi FETÖ illetinin neresinde, bunu anlatmalýdýr."
Özsoy: "Daha önceki dava arkadaþlarý için, Türkiye için bunu açýklamalý. Neredeyse 24 saat geçmiþ, hiçbir açýklama yapmamýþ olmasý da bunun açýklamasýdýr. Metris'in kapýsýnda mücadele eden insanlarýn emeðine saygýsýzlýktýr."
Ali Koç: "Semih Özsoy'un yaptýðý açýklamalarýn kelimesi kelimesine arkasýndayýz. Gönül isterdi ki bu süreçte bu gibi konularla meþgul olmasaydýk ama olmak zorundayýz. Hatta biz bekledik, dün gece ilk açýklamadan sonra gelen yoðun tepkilere raðmen bekledik."
Koç: "Hepimizin konuþurken kendimizi yanlýþ ifade ettiði olmuþtur. Dolayýsýyla bekledik. Hata yapmak insana mahsus, özür dilemek ise erdemdir. TFF Baþkaný Sayýn Nihat Özdemir, bir açýklýk getirir diye tüm tepkilere raðmen bekledik."
Koç: "Bu akþam üstüne dek herhangi bir düzeltme gelmeyince, yaptýðýmýz istiþare sonucunda Baþkanvekilimiz Semih Özsoy durumu kamuoyuna açýkladý. Nihat Özdemir'in açýklamalarý, ilk açýklamalarýndan da beter. Daha da talihsiz."
Yer Ýmleri