NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Pancar,Tank iþinden sonra sýra geldi patates soðan ithaline hala bu kafayla hemde seçim zamaný bile aymazlýkla TÜRKÝYE yi yok etmeye çalýþýyorlar.
Planlý programlý hala üretim yapalýmý düþünen yok.
Neymiþ ayný tas ayný hamam
oy vereceklerede görünen köy klavuz istemez
17 yýlda dünya yeniden kurulur.
Batýrdýlar TÜRKÝYE yi.
Ve dindende soðuttular.
Kendilerine özel birde din yarattýlar.PES
Geçim sýkýntýsý nedeniyle 5 yýlda 1 milyon 155 bin üniversite öðrencisinin okulu býraktýðý belirlenmiþ..
Bir önceki öðretim yýlýnda, üniversiteyi býrakan öðrenci sayýsý, önceki yýllara göre yüzde 92.2 artarak 408 bine ulaþmýþ..
Resmi verilere göre, 2013-2014 eðitim öðretim döneminde 135 bin öðrenci üniversiteden koparken bu sayý devam eden sonraki yýl 161 bine, bir sonraki yýl 197 bine, 2016-2017 döneminde de 212 bine çýktý
Ekonomide sýkýntýlarýn daha da arttýðý en son 2017-2018 döneminde ise üniversiteyi býrakan öðrenci sayýsý bir önceki yýla göre yüzde 92.2 gibi olaðanüstü düzeyde artarak 408 bini aþtý
Abbas Güçlü
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
verin 400 ü...
ÞAHLANALIM..
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Küllerinden yeniden doðar, mokoko kesmez onu, zindana atan düþünsün... maliyeti aðýr olacak.
iki mühendisin yolu afrikaya düþer. orada zenci yamyamlar bu iki mühendisi esir alýrlar. yamyamlarýn reisi mühendislerden birine sorar:
- ölüm mü mokoko mu?
mühendis çok kýsa düþünür ve ölmektense mokokoyu tercih eder. fakat mokoko ne demek bilmemektedir.
daha sonra 2.05 boylarýnda iki zenci gelir, mühendisi alýr ve tecavüz ederler.
sonra reis döner ve diðerine sorar:
- ölüm mü mokoko mu?
mühendis þereflice ölmeyi tercih eder.
- tabiiki ölüm!
yamyamlarýn reisi komutunu verir:
- ölene kadar mokoko!!
Bakan Dönmez: 2019'u da rekorlar yýlý olarak geçireceðiz
https://www.bloomberght.com/bakan-do...ecegiz-2203198
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bir abd li çocuðun ödevi bugün gittiðim diþçide ki seramik kataloðu ndan.
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
![]()
Real Madrid teknik direktör Zinedine Zidane ile 2022 yýlýna kadar anlaþmaya vardýðýný açýkladý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri