Bakan Selçuk: "Eðitim demokrasiyle çok yakýndan ilgili. Eðitimde güçlü bir beklenti varsa o zaman yerel seçimlerde bize destek olunmasý gerektiði çok açýk
Bakan Selçuk: "Eðitim demokrasiyle çok yakýndan ilgili. Eðitimde güçlü bir beklenti varsa o zaman yerel seçimlerde bize destek olunmasý gerektiði çok açýk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Çin Baþbakaný Li Keqiang'in Çin Ulusal Halk Kongresi'ne sunduðu çalýþma raporuna göre 2018 yýlýnda her gün ortalama 18 bin yeni iþletme açýldý ve toplam iþletme sayýsý 100 milyonu geçti.
bir halt olacaðý yok.
Buda TÜRKÇE
Kanada merkezli yatýrým bankasý TD Securities, üçüncü çeyrekte Türk Lirasý’nýn dolar karþýsýnda yüzde 40 deðer kaybederek 8,90’ý göreceðini söyledi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/d...si-225699h.htm
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Günaydýnlar
RUSYA MB: ENFLASYONUN YÜZDE 6'DA TEPE YAPMASI OLASILIÐI AZALDI
*RUSYA MB: EÐER EKONOMÝ BANKA'NIN TAHMÝNLERÝNE PARALEL GELÝÞÝR ÝSE FAÝZ ÝNDÝRÝMÝ OLABÝLir
bir halt olacaðý yok.
tarih tekerrür...
2015,2017 ve son olarak da 2018'de bankalarda tam olarak böyle altý tamamen boþ bir alým vardý.özellikle de 2018 bu dönemde...ocak ayý karlarý geçen yýla göre %38 düþmüþ,sorunlu krediler artmýþ ve yavaþlama sebebiyle iyice artacak.
o zaman diyeceksiniz ki bu nedir...bu yangýn çýkmadan kapýya yaklaþýn uyarýsý...![]()
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Burhan Kuzu, ''Asla tanýmam'' dediði Zindaþti'yle ayný masada!
Cumhuriyet, þüpheli þekilde serbest kalan Ýranlý uyuþturucu baronu Zindaþti'yle ''Asla tanýmam'' dediði Burhan Kuzu'nun fotoðrafýný yayýmladý.
https://www.evrensel.net/haber/37498...le-ayni-masada
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ülkeyi idare edenler üþütük olmuþ,komaya girmiþ,tedavisi þu aralar mümkün deðil istifa etmedikleri sürece,konuþmalarý deli saçmasýndan baþka þey deðil...Bir ara içlerinde ekonomist,iktisatçý sevmesek bile Bebecan ve Þimþek vardý,onlarýn 10/1'i bile etmezlerlen dolu boþ kadrolar,içlerinde hiç doðru konuþan yok,sadece biraz milli eðitim bakaný,yazýk ülkeye yeni bir deðiþim olmadýðý sürece![]()
Yer Ýmleri