lira sonuçta![]()
lira sonuçta![]()
bir halt olacaðý yok.
IÞÝD'e füze yakýtý Türkiye'deki daðýtýcý ve iþadamý üzerinden saðlandý
Erk Acarer yazdý
https://twitter.com/BirGun_Gazetesi/...35768714149889
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
2018-19 sezonu AXA Sigorta Kadýnlar Kupa Voley’de þampiyon Fenerbahçe Opet’i yenen Eczacýbaþý VitrA oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: "Böyle bir insanýn (Mansur Yavaþ) Ankara gibi yere belediye baþkan adayý olmasý hazmedilemez."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: "Üstelik bir de bu adam Yavaþ, vergi noktasýnda da vergi kaçakçýsý, bir de bu var. Þu anda Maliye Bakanlýðý kayýtlarýnda bu durumda geçiyor."
Erdoðan: "Bu zatýn (Mansur Yavaþ) zaten seçim öncesi veya sonrasý ne olacaðý belli deðil. Ankara þu anda belirsizlik içinde olan bir durumda."
Erdoðan: "HDP'nin niye Ýstanbul'da, Ankara'da, Ýzmir'de adayý yok? Manidardýr. Demek ki CHP, bütün umudunu oraya baðlamýþ."
Erdoðan: "Ýzmir'in sadece 14 ilçesindeki CHP listelerinde terör örgütü PKK ile iliþkili 27 kiþinin tespit edildiðini biliyorum."
Bir kez daha söyleyeyim PKK ile iliþkili o 27 kiþiyi neden almýyorsunuz ? PKK ile iliþkili olanlarýn dýþarýda iþi ne ?
Mansur Yavas hakkinda ki aciklamalar artik iyice zivanadan cikti. Skandal boyuta ulasti.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri