Bir yýl önce cezaevinden çýkan bir kiþi, 2'si öz oðlu olmak üzere 4 kiþiyi öldürüp bir kiþiyi de aðýr yaralayarak kayýplara karýþtý / Milliyet - Son dakika
Bir yýl önce cezaevinden çýkan bir kiþi, 2'si öz oðlu olmak üzere 4 kiþiyi öldürüp bir kiþiyi de aðýr yaralayarak kayýplara karýþtý / Milliyet - Son dakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Günaydýn cafe, RehaGayaya özgürlük.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ABD iþgali bitince Irak'a dayattýðý anayasa da ortadan kalkacak onun için Irak'da ABD'nin "Kürdistan" dediði yere Türkiye Cumhurbaþkaný asla ve asla "Kürdistan" dememeli.Cumhurbaþkaný Erdoðan, HDP Eþ Genel Baþkaný Sezai Temelli'nin "Kürdistanda kazanacaðýz" açýklamasý hakkýnda konuþtu. Erdoðan, "Bu adam var ya Kürt bile deðil. Ama çok seviyorsan Kuzey Irak'ta Kürdistan bölgesi var. Defol oraya git" ifadelerini kullandý.
Cumhurbaþkanýndan sokaktaki Türk yurttaþa kadar "PKK=HDP" demeyen yok ammavelakin nasýl bir mucize! gerçekleþiyorsa ki akýl erdiremiyoruz, PKK/hdp hala meclisde hala belediyelerde..
Aklý eren varsa bize bu mucizeyi açýklasýn..
Ýlave istihdam kapsamýnda iki yýl iþ garantisi veren iþletmelere 9 milyar liranýn üzerinde teþvik saðlanacak
Çinli telekomünikasyon ekipmanlarý üreticisi Huawei Technologies, ABD hükümetini uyguladýðý yaptýrýmlarýn anayasaya aykýrý olduðu iddiasý ile dava ettiðini doðruladý
@BirGun_Gazetesi
Kadir Mýsýroðlu, saðlýk sorunlarý nedeniyle tarih uydurmaya süresiz ara verdiðini duyurdu
https://goo.gl/BBBFXU
Yer Ýmleri