Akp , Ýstanbul’da tüm oylarýn yeniden sayýlmasý icin baþvuruda bulundu / Ahaber - Son dakika
Akp , Ýstanbul’da tüm oylarýn yeniden sayýlmasý icin baþvuruda bulundu / Ahaber - Son dakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kaspersky Lab'ýn yaptýðý çalýþma sonucunda, Game of Thrones'un bölümlerinin yasa dýþý indirmelerinde kötü amaçlý yazýlýmlar tespit etti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Torrent ‘den indirmeler çok tehlikeli aslýnda .. Saðlam bir korumanýz olsa bile riskli .Aman dikkat PC yada laptop’un kamerasýnýn önüne birsey koyun sonra sizi çekip yayýnlamasýnlarÞaka bir yana internet þubesi gibi önemli kullanýmlarýnýzda mutlaka sanal klavye kullanýn dogrudan kendi klavyenizle þifreniz gibi önemli bilgilerinizi doðrudan girmeyin
Yer Ýmleri