Dolar/TL 5.3966
Dolar/TL 5.3966
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*Albayrak: Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) Þubat ayýnda yüzde 0,16 oranýnda gerçekleþerek beklentilerin altýnda arttý, Yýllýk tüketici enflasyonu ise uzun bir süre sonrasýnda yüzde 19,67 gerçekleþerek yüzde 20 seviyesinin altýnda gerçekleþti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*odd: þubat ayýnda otomobil satýþlarý bir önceki yýlýn ayný ayýna göre %46,51 azaldý ve 19.205 adet oldu
*odd: þubat ayýnda hafif ticari araç pazarý 2018 yýlýnýn þubat ayýna göre %48,96 azaldý ve 5.670 adet olarak gerçekleþti
ALBAYRAK: ÞUBAT AYI ENFLASYON RAKAMI ALINAN TEDBÝRLERÝN ETKÝSÝNÝ GÖSTERÝYOR
![]()
Albayrak: Enflasyon gerilemeye devam edecek
OTOMOBÝL, HAFÝF TÝCARÝ PAZARI ÞUBAT'TA %47 AZALDI
her ay daha kötü geliyor
2. ele nur yaðacak![]()
bir halt olacaðý yok.
*odd: Otomobil satýþlarý, 2019 yýlý ilk iki aylýk dönemde geçen yýla göre %51,71 oranýnda azalarak 30.184 adet oldu
*odd: Otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarý, 2019 yýlý þubat sonunda bir önceki yýlýn ayný dönemine göre %52,19 azalarak 39.248 adet olarak gerçekleþti
Yer Ýmleri