Ýngiltere ile aramýzda biraz fark var bunu deðerlendirebilir , 2 yýllýk tahvil faizi 18lere gelmiþ , merkez 24 den fonluyor hala bu yüzden hala bu seviyede tutmasý doðru degil ama dolari çýldýrtmamak içinde Ýngiltere ‘nin tl faizinin altýna inmemek lazim buda 100-150 (max 200) baz puan bir indirim mümkün gibi gorunuyor .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ok svg medwig...
anlaþýldýðý kadarý ile siz bu konuya benden daha vakýfsýnýz...
izleyelim bakalým
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
twiteerda þöyle bir soru gördüm
'' OPET verilerine göre Istanbul Avrupa'da kurþunsuz benzin fiyatý Þubat genelinde %6.7; motorin fiyatý ise %4.6 artmýþ. TÜÝK verilerinde ise bu oranlar sýrasýyla %1.97 ve %2.81. Bu farkýn nedenini bilen varsa cevap almak isterim... ''
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Perakende toptan farký olabilir mi
bir halt olacaðý yok.
Milli Savunma Bakanlýðý:"Þýrnak/Silopi’de 04 Mart 2019 tarihinde nöbet görevi esnasýnda meydana gelen silah kazasý neticesinde bir kahraman silah arkadaþýmýz þehit olmuþtur."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri