Yurdumuzda yarýndan itibaren önümüzdeki 4 gün boyunca yaðýþ beklenmiyor. Ülkemizin batý bölgelerinden baþlamak üzere mevsime göre sýcak bir havanýn etkisi altýna girmesi bekleniyor. Hava sýcaklýklarýnýn yarýn (Cuma) ve hafta sonu hissedilir derecede artacaðý, yurdun güneyinde mevsim normallerinin 2-4 derece, kuzey ve iç kesimlerinde ise normallerinin 5-9 derece üzerinde seyredeceði tahmin ediliyor.
Marmara ve Ege’nin yarýndan, diðer bölgelerimizin ise hafta sonundan itibaren mevsime göre sýcak havadan etkilenmesi beklenirken, günün en yüksek sýcaklýklarýnýn Ankara ve Ýstanbul’da 18, Edirne, Bursa, Manisa ve Ýzmir’de 22, Antalya, Adana, Samsun ve Trabzon’da 20, Diyarbakýr’da 19, Malatya ve Bolu’da 17, Kars ve Erzurum’da 7 dereceye kadar çýkacaðý tahmin ediliyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Çevre ve Þehircilik Bakaný Murat Kurum imzasýyla yayýmlanan, belediyelerin 7 gün 24 saat esasýna göre hizmet vermesine iliþkin genelge 81 ile gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*tcmb: Toplam kredi hacmi, 2 trilyon 325,9 milyar tl (önceki 2,309t )
*tcmb: Mali olmayan kesime verilen krediler, 2 trilyon 265,1 milyar tl (önceki 2,251t )
*tcmb: Mali kesime verilen krediler, 60,8 milyar tl (önceki 57,5mlr)
*tcmb: Tasfiye olunacak alacaklar, 103,6 milyar tl (önceki 101,2mlr)
*tcmb: Krediler özel karþýlýklarý, 82,0 milyar tl (önceki 81,1mlr)
*tcmb: Mevduat bankalarý tüketici kredileri, 860,4 milyar tl (önceki 855,7mlr)
*tcmb: Mevduat bankalarý tüketici taþýt kredileri, 171,3 milyar tl (önceki 171,7mlr)
*tcmb: Mevduat bankalarý kredi kartlarý, 350,1 milyar tl (önceki 346,5mlr)
*tcmb: Mevduat bankalarý taksitli kredi kartlarý, 131,3 milyar tl (önceki 130,3mlr)
*tcmb: Mevduat bankalarý tasfiye olunacak tüketici kredileri, 12,1 milyar tl (önceki 12,0mlr)
*tcmb: Mevduat bankalarý tasfiye olunacak taksitli ticari krediler, 25,4 milyar tl (önceki 25,0mlr)
*tcmb: Bankalardaki yabancý para mevduatý, 1 trilyon 11,9 milyar tl (önceki 1,5t )
Yer Ýmleri