Emsc : Saat 12:22’de Denizli’ye 34 km uzaklýkta ilk belirlemelere göre 4.2 büyüklüðünde bir deprem meydana geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ABD ile Türkiye arasýnda krize yol açan S-400 savunma sistemiyle ilgili konuþan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Tehditler boþ, mantýklý deðil. Birilerinin kaprislerini çekecek deðiliz." dedi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ESKÝ Baþbakan Mesut Yýlmaz (71), akciðer kanseri tespiti sonucu ameliyat geçirdi. Hastaneden taburcu olan Yýlmaz, kemoterapi tedavisi görmeye baþladý.
Domateslere dikkat !
https://twitter.com/1881aynur/status...42343146643457
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bu haber !!??
https://twitter.com/kayikgolge/statu...42398294560770
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Özcan KADIOÐLU
2018 yýlý GSYH hesabý harcamalarýnda Suriye'lileri dahil ettik
Kiþibaþýna düþen GSYH da ise 3.650.000 Suriyeliyi dikkate almadýk
2018 Yýlý kiþibaþýna düþen gelirde 2017 yýlýna göre 965 $ azalma ile 9.632 $ oldu
Suriyelileri dahil etsek kiþibaþýna düþen gelir 8.510 $ olacaktý
![]()
*ak parti sözcüsü çelik: (rusya'dan s-400 alýmý) türkiye'ye karþý tavýr konulmasý çifte standarttýr
*ak parti sözcüsü çelik: (rusya'dan s-400 alýmý) bu konuta açýklamalarýn biraz sýnýrý aþtýðýný, izansýz ve mantýksýz bir noktaya vardýðýný, nato müttefiklerine yakýþmayan söylemler ortaya konulduðunu görüyoruz, bunlar doðru açýklamalar deðil
Yer Ýmleri