Antalya'da ormanlýk alanda 8 parça halinde topraða gömülü bulunan erkek cesedinin kimliði belli oldu. Cesedin 51 gündür kayýp olarak aranan 82 yaþýndaki Asým Bayram'a ait olduðu tespit edildi. Cesedin Bayram'a ait olmasýnýn ardýndan savcýlýk talimatýyla 4 kiþi gözaltýna alýndý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
MHP Genel Baþkaný Devlet Bahçeli : Mansur Yavaþ adaylýktan geri çekilmeli
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Mansur Yavaþ hakkýndaki iddialar) Mahkemelere intikal etmiþ. Biz hakim, savcý deðiliz.
Çelik: "AK Parti'nin Mansur Yavaþ diye bir meselesi yok. Mansur Yavaþ, CHP, Kýlýçdaroðlu ve ittifak içinde o adaylýða destek verenlerin meselesidir."
Durumun nereye varacaðý taaaa 2006 belli hala uyanamadýlar.
Çiftçi kalmýyor ,pazarcýda kalmýyacak dýþardan alýp markette geçirecekler.
Hikayeden kankalarý marketlere sallýyorlar.
Erdoðan’ýn “***** da al git” dediði çiftçiye yine polis ablukasý
11 Þubat 2006’da, Baþbakanken Mersin’e gelen Recep Tayyip Erdoðan’a, “Bu çiftçinin hali ne olacak? Anamýz aðladý?” diye feryat eden ve "***** da al git" tepkisiyle karþýlaþan çiftçi Mustafa Kemal Öncel, yýllardýr yaþanan polis ablukasýnýn Erdoðan'ýn miting için kente geldiði pazar günü yeniden tekrarlandýðýný öne sürdü. Öncel, “Tayyip bey Mersin’e ne zaman gelse, hayatým zehir oluyor. Ya gözaltý, ya da polis ablukasý, artýk yeter” diyerek isyan etti.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...ukasi-3894526/
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ýstanbul Cumhuriyet Savcýlýðý, Didem Soydan'a açýlan soruþturma hakkýnda takipsizlik kararý verdi
Yer Ýmleri