Pardon jeton þimdi düþtü
Pardon jeton þimdi düþtü
bir halt olacaðý yok.
Erdoðan : CHP’li bir kadýn geçmiþte ezana karþý bir çok tweet atmýþ bir kiþi burada gene ayni þekilde patlatýyor , niye ? Bunlar ezan dusmani bunlar bayrak dusmani . 8 mart’da da seçim öncesi kadýnlarýn arkasýna saklanarak adeta siyasi bir kampanya düzenlemek istediler .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yalnýz ezan muhabbetinden oy çýkmaz
bir halt olacaðý yok.
Erdoðan : ( Asýl krizin seçimden sonra olacaðý iddialarý ) : Ben tam aksini söylüyorum , bu krizler geride kaldý . 2019 ateþlemenin yapýlacaðý ve kalkýnmanýn çok iyi olacaðý bir yýl. Veriler ekonominin toparlanma eðiliminde olduðunu gösteriyor . Artan turizm ve ihracat verileri var , turizmde çok iyi noktalara geldik . Nisan’da yapýsal adýmlarla sureci daha da güçlendireceðiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Cari açýðý düþürmeye devam edeceðiz , cari açýðý etkileyen etkenler var, savunma sanayisindeki attýðýmýz adýmlarla bu tablo terse düþecek .
Erdoðan : Sermaye piyasalarýmýzda 2019’da 600 milyon dolar giriþ var .
Erdoðan : Muhalefet ekonomideki en büyük olumsuzluk tetikçi olmustur
Erdoðan : Yabancý yatýrýmcýnýn son aylardaki artýsý ciddi bir motivasyon .
Macabi iyi üçlük atïyor
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri