Erdoðan : Olumsuz küresel ekonomiye raðmen Türkiye ekonomisi 2. Ceyrek’den itibaren yeniden “pozitif büyümeyi “ yakalayacak potansiyele sahiptir
Erdoðan : Olumsuz küresel ekonomiye raðmen Türkiye ekonomisi 2. Ceyrek’den itibaren yeniden “pozitif büyümeyi “ yakalayacak potansiyele sahiptir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan : IMF bizden borç istedi 5 milyar Euro , arkadaþlar bana sordu , verin dedim ama dediler ne amasý dedim . Bugün borç alan yarin talimat alýr , baktýlar çýlgýn Türkler geliyor vazgeçtiler .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Fazýl Say'dan 29 Ekim için bir beste yapmasýný istedik, o da yapacak.
Erdoðan : Türkiye’nin güvenliði bizim icin önemlidir . Guneyimizde Suriye’den gelen bir tehtid var . Biz o zaman f-35’i ABD’den istedik vermediler , Rusya hem kredi hem faiz bende süreç ile ilgili olumlu baktýlar ve satýn almayý tamamladýk . Bundan dönüþ söz konusu olamaz . Ben bu durumu Trump’a anlattým o da bana hak verdi .
Erdoðan : Trump’a patriotlar konusunda kapalý deðiliz dedim
Gbp/try 7,2331 -0,0414 -0,57%
gbp/usd 1,3226 -0,0111 -0,83%
bir halt olacaðý yok.
UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final biletini alan ilk 3 takým:
[emoji2527] Chelsea
[emoji634] Napoli
[emoji633] Valencia
CUMHURBAÞKANI ERDOÐAN: NETENYAHU ADI RÜÞVETE BULAÞMIÞ, ÞAÝBE ÝLE DOLAÞAN BÝRÝ
dolaþmamasý lazým
bir halt olacaðý yok.
https://www.ntvspor.net/futbol/4-buy...?_ref=infinity
10 milyar borç toplasan 18 takým bu parayý etmez
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri