Originally Posted by radyolog 104200 altında kaldıkça yukarı potansşyel zayıflıyor. 103300 gibi neden yeniden denenmesin dipler daha da şağaılarda olıuşmaya başlıyorsa,volatilite de bu kadar artma varsa....hoşuma gitmez bu iş
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Originally Posted by radyolog 104200 altında kaldıkça yukarı potansşyel zayıflıyor. 103300 gibi neden yeniden denenmesin Originally Posted by radyolog dipler daha da şağaılarda olıuşmaya başlıyorsa,volatilite de bu kadar artma varsa....hoşuma gitmez bu iş 101000 lere inme riskimiz devam ediyor...oralara civarına gelirsek hareketlere bakarak yeniden değerlendirme yaparız
Originally Posted by radyolog 101000 lere inme riskimiz devam ediyor...oralara civarına gelirsek hareketlere bakarak yeniden değerlendirme yaparız inelim ne olur ki
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by radyolog 104200 altında kaldıkça yukarı potansşyel zayıflıyor. 103300 gibi neden yeniden denenmesin Originally Posted by radyolog 101000 lere inme riskimiz devam ediyor...oralara civarına gelirsek hareketlere bakarak yeniden değerlendirme yaparız Originally Posted by ayhan53 inelim ne olur ki MALDA OLMAYAN NASIL DA bellii USD de düşecekmiş yanlız
Originally Posted by radyolog MALDA OLMAYAN NASIL DA bellii USD de düşecekmiş yanlız Bugün milleti ters de iyi yakaladılar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by MedwiG Bugün milleti ters de iyi yakaladılar yukarıda da yazdığım gibi düşüş devam edecek gibi görünüyor... gerçi bir süredir de yazmaya devam ediyorum aynı şeyi
Originally Posted by radyolog 101000 lere inme riskimiz devam ediyor...oralara civarına gelirsek hareketlere bakarak yeniden değerlendirme yaparız iyi mi böyle... basayım mı daha..istermisiniz
Originally Posted by radyolog iyi mi böyle... basayım mı daha..istermisiniz Sen zahmet etme pala 99 a değdirir bugun yada pazartesi
Forum Rules
Yer İmleri