Tezgahlarda yerini alan bahar meyveleri dudak uçuklatýyor, Erik tanesi 2 liradan, dut ise kilosu 100 liradan satýþa sunuluyor.
Tezgahlarda yerini alan bahar meyveleri dudak uçuklatýyor, Erik tanesi 2 liradan, dut ise kilosu 100 liradan satýþa sunuluyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þýrnak'ýn Silopi ilçesinde askerleri taþýyan yarým otobüs devrildi. Kazada 1 asker þehit oldu, 20 asker de yaralandý. / Son dakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Zimbabve'de etkili olan Idai Kasýrgasý nedeniyle ölü sayýsýnýn 154'e yükseldiði ve ülkede iki günlük ulusal yas ilan edildiði belirtildi.
bir halt olacaðý yok.
Fetullahçý Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe giriþimi sýrasýnda Söke Garnizon ve 11. Komando Tugay Komutan Yardýmcýsý olan eski kurmay albay Erol Akman, 15 Temmuz'da þoförüne söylediði "Hadi bir darbe yapalým, sen daha önce hiç darbe yaptýn mý?" sözlerini mahkemede inkar etti.
bir halt olacaðý yok.
15 milyon dýþardaki taraftar ne olacak.
Okullu yada deðil TÜRKÝYE'nin gerçeði bu
Ya benden ya deðil
Ne bu yahu iyimi yok iyi deðilmi güzel ve doðrumu yönetiyor.Batýrýyormu.
Benim için jagne transfarei bile Fatih Terim yüzünden yapýldý.Boþa borca battýk gene.
Kulüp bizim tüm taraftarlarýn.
Albayrak'da caný gönülden cimbom lu yöneticidir.
Galatasaray benimdir de o kadar.
Namuslu ve dürüst olaný bulmalý ona çabalamalýyýz.
Bu gidiþle kulüp akp ye yamanacak ve kapatýlacak gelecek bu tüm büyük külüpler buna hazýrlýklý olun.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Þimdi
Bu gidiþle TÜRKÝYE Katar'a ilhak olacak.
Külüpler'de batacak.Devletleþecek yada Baþakþahir'e ilhak olacak.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri