Epdk baþkaný yýlmaz: Biz fiyat hareketlerini yakýndan takip ediyoruz, kurum olarak gerekli hesaplamalarý yapýyoruz ve bir zam söz konusu deðil
Epdk baþkaný yýlmaz: Biz fiyat hareketlerini yakýndan takip ediyoruz, kurum olarak gerekli hesaplamalarý yapýyoruz ve bir zam söz konusu deðil
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Epdk baþkaný yýlmaz: Bazý basýn yayýn organlarýnda çýkan ve benzine zam yapýlacaðý yönündeki haberler asýlsýzdýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Dolar/TL > 5.68
Ýsrail Gazze'ye açýlan bütün sýnýr kapýlarýný kapattý. / Son dakika
Antalya'da bir süredir ayrý yaþadýðý eþi Nihal Iþýldar'ý öldüren ve polisi arayýp, "Karýmý öldürdüm, gidin evden alýn" diyerek kaçan Özcan Iþýldar, Mersin'de yakalandý. Iþýldar'ýn, 28 yýl önce de ilk eþini öldürdüðü ortaya çýktý.
ALÝ AKTAÞ'TAN TEPKÝ
Saadet Partisi Antalya Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Ali Aktaþ, 31 Mart 2019'da gerçekleþecek olan yerel seçimler öncesi gerçekleþtirilen kirli algý operasyonuna tepki gösterdi.
Sosyal medya hesabý aracýlýðýyla paylaþýmda bulunan Aktaþ, "Tarih bir çok ******** gördü ama bu dönemdekiler gibisi az bulunur. Sahte broþürler daðýtýyorlar þimdi de" ifadelerini kullandý.
https://www.habererk.com/politika/hd...ma-h93760.html
Tanrý iftira ve yalan söyleyenin belasýný versin ve tez zamanda yanýna alsýn.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Saat 14:29’da Malatya - Arguvan merkezli 4.5 büyüklüðünde bir deprem meydana geldi
Hocasý burda
https://youtu.be/y_nhYbk5Fkw
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri