Alttaki haritayi anlamadim su kirmizi bolgeyi o nedir?
![]()
öncelikle yalan oldugu þurdan belli..3 ay kimse sýra beklemez. (tr de devlet hastanesinde ameliyat olacaklar hariç tabii). el yapýmý ferrari sipariþ etsen 3 ay sürmez. tanzim kuyrugunda mesela en fazla 30 dk beklersin. ali expressten aliyi sipariþ et o bile 1 ayda geliyor. kýsaca þunu anlatmak istiyorum, batýlý veya dogulu (hadi kuzeyliler de olsun) ne oldu bizim alacaklar diye görüþmicekse 3 ay beklemez. guneyliler katarlýysa beklemez, degilse belki bekleyebilir denemek lazým.
Günaydýn kafe
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bizden ses yokmu dünya liderimiz uyuyormu?
17 yýlda yaþananlar toprak ve strataji babýnda
18 ada yunan oldu.
abd Süriye ye çöreklendi?(israile hizmet için)
iþid diye bir terör örgütü yaradýldý ve elarapta sýkýþan kürtlere yardým diye buradan peþmerge geçiþi yapýldý.
Niye biz dalmadýk?
pkk ya yardým ve yataklýk eden abd ve kankasý ypg kiyafetli pkk nýn süriye de mevzi kaznmasý saðlandý.
Eyy lerle
Küdüs israilin baþkenti yapýldý ve kanýksandý.
Þimdide Golan tepeleri gitti istedikleri kadar lakýrdý yapýlsýn sonunda ab dahil kabul edilecektir.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri