Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnca, FETÖ soruþturmasý kapsamýnda Kara Kuvvetleri Komutanlýðý'ndan 7 muvazzaf asker hakkýnda gözaltý kararý çýkarýldý.
Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnca, FETÖ soruþturmasý kapsamýnda Kara Kuvvetleri Komutanlýðý'ndan 7 muvazzaf asker hakkýnda gözaltý kararý çýkarýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan yine ‘kayyým’dan dem vurdu: GBT’ler hazýr, sonuca göre bakacaðýz
Cumhurbaþkaný Tayyip Erdoðan, 31 Mart yerel seçimlerinde seçilmesi olasý bazý belediye baþkanlarýyla ilgili “Þimdi bütün bunlarla ilgili GBT’leri hazýr olarak elimizde tutuyoruz, seçim sonucuna göre adýmlarýmýzý atacaðýz” dedi.
http://www.diken.com.tr/erdogan-yine...ore-bakacagiz/
Bu laf bile manalý ne demek sonuca göre suçluysa anýnda müdahale edilmeli.Ne bekleniyor?Ben biliyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
günaydýn arkadaþlar
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Müjdat Gezen ve Halk TV, 2. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoðlu Vatansever'e 20 bin TL tazminat ödemeye mahkum edildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
her seçimden önce kandile girerler...sonra bir bakarsýnýz yalan...
her seçimden önce petrol bulurlar... sonra bakarsýnýz yalan...
her seçimden önce ekonomiyi þahlandýracaðýz derler...sonra bakarsýnýz kuyruklu yalan...
gülümseyerek afiþlere poz veriri balkondan dotluk,kardeþlik mesajý verirler...sonra bakarsýnýz külliyen yalan...
yalan...yalan...yalan...insan evladý olsa nefret eder böylesinden tanýmadýðým adamlara niye biat edeyim???? insan hayatta o kadar çok hataya açýktýr ki ayný hatayý 10 defa neden yapalým???
aha yine çýkmýþ konuþuyorlar seçimden sonra ekonomiyi düzelteceðiz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madem yapabiliyordun da neden seçimi bekliyorsun???( kargalar güler yapabilsen zaten önceden yapýp meydanda yalvaracaðýna zaten düzeltirsin oy durumlarýný)
kendisinin bizzat söylediði tek doðru cümle bu kaldý " ekonomide her þeyin sorumlusu benim"bence de...
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Yer Ýmleri