*fed/kashkari: Resesyon olasýlýklarýnýn þu anda yükseldiðini görüyorum
*fed/kashkari: Ancak resesyon abd ekonomisi için temel senaryo deðil
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Eski Fed baþkaný Yellen : Resesyon beklemiyorum , 2019’da bir faiz indirimi beklemiyorum . Uzun zamandýr bu yavaþlamayý bekliyordum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
http://share.matriksdata.com/share.a...03291550073699
dün egeenden çýktýðýma üzülmüþtüm ama ifg hala bu hissenin yönetiminde ise ben yokum neden mi çünkü bu adam spk tarafýndan ceza almýþtý
SPK'dan o iþlemlere idari para cezasý
27 Kasým 2017 - 18:52
SPK, Ege Endüstri ve Ticaret pay piyasasýnda yapýlan ve bildirim sýnýrlarýný aþtýðý halde herhangi bir açýklama yapýlmayan alým-satým iþlemleri hakkýnda idari para cezasý uygulanmasýna karar verdi
Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK), Ege Endüstri ve Ticaret A.Þ. pay piyasasýnda gerçekleþtirilen iþlemlerin incelenmesi sonucunda bir kiþi ve þirket hakkýnda idari para cezasý uygulanmasýna karar verdi.
SPK haftalýk bülteninde konu ile ilgili yer alan bilgilere göre, Ege Endüstri pay piyasasýnda gerçekleþtirilen ve bildirim sýnýrlarýný aþan alým ve/veya satýþ iþlemlerine iliþkin açýklama yapýlmamasý sebebiyle Ýlhan Feyzi Gürel 74.016 TL, Gürel Tarým Ürünleri Dýþ Ticaret ve Sanayi ise 81.141 TL idari para cezasýna çarptýrýldý.
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri