Ýþ yapmak istemeyen memur 'Sistemde güncelleme yapýlýyor' der
Ýþ yapmak istemeyen memur 'Sistemde güncelleme yapýlýyor' der
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
balýkesir gerçekyten ilginç oalcak ayvalýk da dsp yede chp yede oy verenler büyükþehirde oka oy vereceklerini söylüyorlardý
bir halt olacaðý yok.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
evet foks spikerleri arifiyede tank palet fabrikasýnýn satýþýna onay veren vatandaþlarý tebrik ediyorlar![]()
bir halt olacaðý yok.
AA:Nevþehir Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayý Rasim Arý kazandý.
AA:Kýrýkkale Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayý Mehmet Saygýlý kazandý.
AA:Erzincan Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayý Bekir Aksun kazandý.
AA:Siirt Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, HDP adayý Berivan Helen Iþýk kazandý.
AA:Karabük Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayý Rafet Vergili kazandý.
AA:Afyonkarahisar Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayý Mehmet Zeybek kazandý.
AA:Elazýð Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayý Þahin Þerifoðullarý kazandý.
AA:Malatya Büyükþehir Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayý Selahattin Gürkan kazandý.
AA:Burdur Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayý Ali Orkun Ercengiz kazandý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ahdi sarýgül sana güle güle
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri