Bana göre..
Tunceli Belediye baþkaný Fatih Mehmet Maçoðlu görevinden alýnmalý, yerine kayyum atanmalýdýr..
Görevden alýnan Fatih Mehmet Maçoðlu da Tarým Bakanlýðýna atanmalýdýr..![]()
Bana göre..
Tunceli Belediye baþkaný Fatih Mehmet Maçoðlu görevinden alýnmalý, yerine kayyum atanmalýdýr..
Görevden alýnan Fatih Mehmet Maçoðlu da Tarým Bakanlýðýna atanmalýdýr..![]()
31 Mart yerel seçimlerine iliþkin ilçe seçim kurullarýna yapýlan itiraz süreci saat 15.00 itibariyle sona erdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Binali Yýldýrým'ýn sandýðýndan en çok oy kendisine çýktý
AK Parti Ýstanbul Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Binali Yýldýrým'ýn oy kullandýðý sandýkta, büyükþehir belediyesi seçiminde en çok oy kendisine çýktý.
Yýldýrým'ýn oy kullandýðý Tuzla Aydýnlý Emlak Konut Cemil Meriç Ýlk ve Ortaokulu'nda "1049" numaralý sandýkta sayým iþlemi tamamlandý.
Buna göre, sandýktaki Ýstanbul Büþükþehir Belediye Baþkanlýðý için verilen oylardan 149'unu Binali Yýldýrým, 134'ünü CHP'nin Ýstanbul Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Ekrem Ýmamoðlu aldý.
Sandýktan Saadet Partisi, Türkiye Komünist Partisi ve Vatan Partisi'ne de birer oy çýktý.
bir halt olacaðý yok.
*ak parti/þenocak: Istanbul'da 39 ilçe kuruluna itirazlarýmýzý ilettik
*iyi parti genel baþkan yardýmcýsý koray aydýn görevinden istifa etti-n
bir halt olacaðý yok.
Tüh yahu tüm oylarý akp yazmalýlardý.
aðlýyorlar yahu yazzýk.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Seçim sonuçlarýna itiraz eden AK Parti Ýstanbul Ýl Baþkaný Bayram Þenocak, " 2 bin 675 oyumuz YSK'da sýfýr olarak görünüyor." dedi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AK PARTÝ/ÞENOCAK: YAKLAÞIK 2675 OY YSK'DA SIFIR OLARAK GÖRÜNÜYOR
uðraþmayýn ekletin![]()
bir halt olacaðý yok.
Tr 2 yýllýk tahvil 22,26 21,08 5,60 22,26 22,26
tr 10 yýllýk tahvil 17,78 17,49 1,66 17,99 17,78
tr 5 yýllýk tahvil 20,75 20,75 0,00 20,75 20,75
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri