Turhan: Gayrettepe metrosu 2020 yýlý baþýnda bitirilecek
turhan: Istanbul havalimaný'nýn 194 bin-225 bin arasý istihdam saðlamasý tahmin ediliyor
turhan: 114 uçak ayný anda terminale yanaþabilecek
Turhan: Gayrettepe metrosu 2020 yýlý baþýnda bitirilecek
turhan: Istanbul havalimaný'nýn 194 bin-225 bin arasý istihdam saðlamasý tahmin ediliyor
turhan: 114 uçak ayný anda terminale yanaþabilecek
bir halt olacaðý yok.
Ekrem Ýmamoðlu, "Yüksek Seçim Kurulu'nu göreve çaðýrýyoruz. Mazbatamýzý talep ediyoruz"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
DenizBank Genel Müdürü Ateþ: "Bizim ekim sonunda 14,6 milyar lira olarak deðerlenen satýþ fiyatý þu anda 15,5 milyar lira oldu."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bilkent Þehir Hastanesinde 19 adet 135 metrekarelik grand süit, 12 adet 110 metrekarelik king süit, 51 adet 80 metrekarelik süit, 1.472 adet 35 metrekarelik tek kiþilik, 725 adet 42 metrekarelik çift kiþilik oda varmýþ.
Grand süit odanýzý ýsrarla isteyiniz!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Muhtarýn biri seçimi kaybedince mahallesindeki çocuk parkýný sökmüþ. Ýster misiniz 3.köprüyü, 3.havalimanýný söküp götürsünler?![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
https://automechanika-istanbul.tr.me...BwE#navigation
bfren egefren dýtaþ fmzýp vs hepsi de katýlýmcý olur sanýrým![]()
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri