En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Tcmb mart ayý fiyat geliþmeleri deðerlendirmesini yayýmladý
bir halt olacaðý yok.
Günaydin arkadaþlar
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
*tüik: þubat'ta trafiðe kaydý yapýlan taþýt sayýsý bir önceki aya göre %48,8 azaldý
*tüik: þubat'ta trafiðe kaydý yapýlan taþýt sayýsý geçen yýlýn ayný ayýna göre %45,8 azaldý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*tcmb: çekirdek enflasyon göstergelerinin yýllýk enflasyonundaki yavaþlama devam etmiþ, ana eðilimindeki düþük seviyeler korunmuþtur
*tcmb: Bu dönemde hizmet yýllýk enflasyonu yataya yakýn bir seyir izlerken, temel mallar enflasyonundaki yavaþlama eðilimi alt gruplar geneline yayýlarak sürmüþtür
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*tcmb: Gýda yýllýk enflasyonu taze meyve ve sebze fiyatlarýndaki belirgin artýþa baðlý olarak yükselmiþtir
*tcmb: Enerji enflasyonundaki artýþta ise döviz kuru ve petrol fiyatlarýndaki geliþmeler etkili olmuþtur
Açsýn kariyerneti bi baksýn ilanlara.Þef,yönetici vb çok tecrübeli dediklerine bile 45 yaþýný geçmeyen diye özellikle not düþülüyor.Bu adamlar masa baþý iþ yapýyor,emek iþçilerini siz düþünün.
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri