Þahsi fikrim seçim sonucunu etkileme ihtimali varsa sadece geçersiz sayýlan oylarýn tekrar sayýlmasýna karar verilebilir. Ama sadece Ýstanbul icin ve sadece tek bir parti için deðil Tüm Türkiye’de her parti icin ayni þekilde uygulanmalý . Gazetede ve TV’de izliyoruz 3 oyla 8 oyla kaybedip 1000-2000 geçersiz oy olan yerlere yapýlan itiraz reddedilmiþ ,Bu hakkaniyetli deðil .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
borsada altýn kuraldýr.
bir yöne hareket kanýksanmýþsa,
hareket sürpriz özelliðini yitirdiyse
olumluluk ya da olumsuzluk tepe yaptýysa
hareketi destekleyen haberler peþ peþe geliyorsa
hareket dýþarý borsalar ile uyumsuzluk gösteriyorsa,
teknik ters hareketi destekliyorsa,
alýcak ya da satacak küçük yatýrýmcý kalmadýysa,
viop'ta küçük yatýrýmcý kitlesel olarak doðru tarafý seçmiþse
evet arkadaþlarým yukarýdaki þartlar oluþmuþsa mutlaka ters tarafa testere hareketi gelir...daima böyle olmuþtur...tek istisnasý bile yoktur...
ammaaaaaa....testere sonrasý ufaklar püskürtülünce, riskler azcýk unutulunca...o zaman da nerede kalmýþtýk hareketi baþlar...
uyanan kazanýr...![]()
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Baþýmdan geçen olayý yazayým.
Eþimle beraber iken, eþime bir hukuk bürosundan aradýklarýný söyleyen, güya benim kaçak elektrik kullandýðým tespit edilmiþ,benimle irtibat kurmak istiyorlarmýþ. Sunturlu bir küfürüm den sonra arama kapandý. Ýlk defa çocuðumun yanýnda küfür ettiðimden üç gündür suratýma garip garip bakmaktadýr, gerçi annesinden alýþýk olmasýna raðmen.
EÞLERÝNÝZÝ UYARINIZ. Bu tip çaðrýlara irtibatýnýzý saðlamasýnlar. Kim bilir altýndan neler çýkacaktý?
Az konustursaydin sonra polise yönlendirirdin
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri