Saat belli mi ?
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saat belli mi ?
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben deðilim
tüm oylar yeniþten sayýlacakmýþ baþvuru yapacaklarmýþ aboooo!Ýstanbul seçimleri arapsaçý deðil bereket tanrýsýnýnýn þeysi oldu![]()
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yerel secimleri 2. 15 Temmuz vakasi yaptilar, duyanda ahali oy vermedi, bunlara mermi sýktý sanacak!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Akp Genel Baþkan Yardýmcýsý Yavuz: "Þu an itibariyle aradaki fark 16 bin 442'ye düþtü
Akp Genel Baþkan Yardýmcýsý Yavuz: "Burada organize bir usulsüzlük var, organize bir suistimal var, hata ötesi þeyler bunlar"
Akp Geneþ Baþkan Yardýmcýsý Yavuz : Mülki idari amirin sandýklarda bulunmasý gerekenlerle ilgili verdiði listeden belirlenmesi gerekirken liste dýþýndan sandýklara atama var.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AK Parti/Yavuz: Ýstanbul'da tüm oylarýn yeniden sayýlmasý için bugün YSK'ya baþvuracaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Maç baþladý ..
Yer Ýmleri