AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Ali Ýhsan Yavuz: 'Sandýk baþkanlarýndan FETÖ kapsamýnda ihraç edilen var mý diye araþtýrmaya devam ediyoruz. / ÝHA
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
KAP : VESTEL
KAP : VESTEL
Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Þirketi Yönetim Kurulu Sn. Ahmet Nazif Zorlu baþkanlýðýnda þirket merkezinde toplanmýþ, gündeminde bulunan konu müzakere edilerek aþaðýdaki karar alýnmýþtýr.
2018 yýlýnda Sermaye Piyasasý Kurulu mevzuatý gereðince Türkiye Muhasebe Standartlarý/Türkiye Finansal Raporlama Standartlarý'na göre hazýrlanan konsolide mali tablolara göre 371.153.000,00 TL net dönem kârý, Vergi Usul Kanunu hükümleri çerçevesinde düzenlenmiþ mali tablolara göre ise 498.410.059,77 TL net dönem kârý elde edilmiþtir.
Þirketimiz Kâr Daðýtým Politikasý'nda öngörülen koþullarýn deðerlendirilmesi suretiyle; mevcut ekonomik konjonktür, Þirketin uzun vadeli stratejileri, yatýrým, nakit akýþý ve finansman politikalarý ile ortaklarýmýzýn, þirketimizin ve çalýþanlarýmýzýn uzun vadeli menfaatleri dikkate alýnarak, mali bünyenin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacý yaratýlmamasý amacýyla 2018 hesap dönemi daðýtýlabilir kârýnýn daðýtýlmayarak, genel kanuni yedek akçe ayrýldýktan sonra kalan tutarýn olaðanüstü yedeklere aktarýlmasýnýn 2018 yýlý Olaðan Genel Kurul toplantýsýnda pay sahiplerinin onayýna sunulmak üzere teklif edilmesine toplantýya katýlan Yönetim Kurulu üyelerinin oybirliði ile karar verilmiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
5,7279 +0,1026 +1,82%
bir halt olacaðý yok.
Dolar/TL 5.7290 ile gün içi en yüksek seviyesinde
Turkiye ETF -3.84%
Merkez bankasý aðýrlýklý ortalama fonlama maliyeti %25,18 oldu (önceki %25,50)
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri