Kaybettiklerini anlayýnca "yeniden isterük!" diye baþladýlar aðlamaya...
Biraz mert olun yenilgiyi kabul edin be !!!
Kaybettiklerini anlayýnca "yeniden isterük!" diye baþladýlar aðlamaya...
Biraz mert olun yenilgiyi kabul edin be !!!
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Bir ülkede yalakalýðýn getirisi, dürüstlüðün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Almanyada yaþamýþ biri olarak katýlýyorum ve ekliyorum. Almanlarda çöpe giden besin çok az.. Biz dolabý týka basa dolduruyoruz yarýsý çürüyor çöpe gidiyor onun yerine hergün taze ve az yemek daha mantýklý. Þu an tane tane almamýzýn sebebi ise alým gücünün düþmesi alým gücü yükselsin yine týka basa yeriz ve israf ederiz merak etmeyin![]()
AK PARTÝ, ÝSTANBUL'DA SEÇÝMLERÝN YENÝLENMESÝ ÝCÝN YSK'YA TAM KANUNSUZLUK ÝTÝRAZI BAÞVURUSU YAPTI - NTV
bunun azzz ý olan var mý...
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Ak parti, istanbul'da seçimlerin yenilenmesi için ysk'ya tam kanunsuzluk itirazý baþvurusu yaptý-ntv/son dakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu size bir þeyi hatýrlatýyor mu?DW Türkçe
#Canlý AKP Genel Baþkan Yardýmcýsý Ali Ýhsan Yavuz: Ýleri sürdüðümüz iddialarý çürüten belgeler görmedik.
FETÖ'den yargýlanan Balyoz davasý savcýsý Hüseyin Kaplan, ''Anayasal düzeni ortadan kaldýrmaya teþebbüs'' suçundan 15 yýl hapis cezasýna çarptýrýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri