Dolar/TL 5.8122
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yüksek Seçim Kurulu, Denizli'nin Honaz ilçesinde seçimlerin yenilenmesine karar verdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
o deðil de hayatlarýnda televizyondan bile füze görmeyenler bunun mucidi Abd'ye ders vermeye çalýþýyorlar ya en matraðý bu bence
ulen nerden biliyorsun almadýðýn füzenin almadýðýn uçaða tehdit olup olmadýðýný![]()
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
AK Parti YSK Temsilcisi Özel, Ýstanbul sayým sonuçlarý sarkmazsa iki karar birlikte çýkacak
family ohhh family benjamin 5.81 ...
1480883170131.jpg
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
Bireysel kredi kartý borcundan dolayý yasal takibe intikal etmiþ kiþi sayýsý Ocak-Þubat döneminde yýllýk % 15 artarak 176 bin
kiþi oldu.-TBB
Bireysel kredi borcundan dolayý yasal takibe intikal etmiþ kiþi sayýsý ise ayný dönemde yüzde 40 oranýnda artarak 212 bin kiþi oldu.
Bireysel kredi veya bireysel kredi kartý borcundan dolayý yasal takibe intikal etmiþ kiþi sayýsý 2019 yýlý ilk iki ayýnda 2018 yýlýnýn ayný dönemine göre yüzde 26 artarak 333 bin kiþi oldu.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri