“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
96250 üzeri kapanýþ þýk olur
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forum Kurallarýný buraya týklayarak okuyabilirsiniz
Borsanýn Altýn Kurallarý Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarýnýzý, etkilenmeyeceðiniz bir ortamda verin. Seans anýnda görüþlerinize ters düþen hareketlerin planlarýnýzý etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düþünmediðiniz yeni fikirler oluþturmayýn. Ýyice incelenmeden yapýlan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandýðý gözlenir."
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Not: Lütfen dini tartýþmalara girmeyelim.
Varlýk Fonu'nun BIST'teki payý % 51'in altýna düþmeyecek- bloomberght.com
bloomberght.com internet sitesinde yayýnlanan habere göre;Borsa Ýstanbul Olaðan Genel Kurulu'nda, Varlýk Fonu'nun BIST payýnýn yüzde 51'in altýna düþmemesi kararý alýndý.
Kurulda BIST ana sözleþmesi deðiþtirildi. Farklý pay gruplarý kalktý ve tek pay grubu oluþturuldu.
Genel Kurul'da ayrýca Yönetim Kurulu Üyesi sayýsý 10'dan 9'a düþürüldü. Açýklamada "Pay Gruplarý kaldýrýldýðý için, A ve C gruplarýna tanýnan Yönetim Kurulu aday gösterme imtiyazýndan vazgeçilmektedir. Ayrýca üye sayoso 10'dan 9'a düþürülmekte ve baðýmsýz üyelerden en az birinin kadýn olma zorunluluðu getirilmektedir" dendi.
Sözkonusu habere aþaðýdaki linkten ulaþabilirsiniz:
https://www.bloomberght.com/varlik-f...eyecek-2212114
YSK, Honaz'da yeniden seçim yapýlmasýna karar verdi.
Karara iliþkin CHP'den yapýlan açýklamada, "kaybetmeyi kabullenemiyor, her yolu deniyorlar" denildi. Kaynak: YSK, CHP'nin kazandýðý ilçe için yeniden seçim kararý verdi, ilk açýklama geldi
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yer Ýmleri