*tcmb: özel sektörün yurt dýþýndan saðladýðý uzun vadeli kredi borcu þubat'ta 209,5 milyar dolar (önceki 210,1mlr)
*tcmb: özel sektörün yurt dýþýndan saðladýðý uzun vadeli kredi borcu þubat'ta 209,5 milyar dolar (önceki 210,1mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*tüik: Ticaret sektörü ciro endeksi þubat'ta yýllýk %13,0 (önceki %11,3)
*tüik: Hizmet sektörü ciro endeksi þubat'ta aylýk %2,2 (önceki %3,1)
*tüik: Dayanýklý tüketim malý üretimi þubat'ta aylýk %1,6, yýllýk %5,0
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TBB: Bireysel kredi kartý borcundan yasal takibe intikal etmiþ kiþi sayýsý Ocak-Þubat döneminde bir önceki yýlýn ayný dönemine göre %15 artarak 176 bin kiþi oldu. Bireysel kredi borcundan dolayý yasal takibe intikal etmiþ kiþi sayýsý ise ayný dönemde %40 artýþla 212 bin kiþi oldu
Maltepe'de oy sayýmý yapan kurul sayýsý 2'den 6'ya çýkarýldý. þu anda kalan sandýk sayýsý 112 / cnnturk
Bakanýmýz neden suçluymuþ gibi tedirgin oturuyor turp un karþýsýnda ....
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-443436
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Yer Ýmleri