Sanýrým mazbatayý hazýrlýyirlar bugün olmadý yarýn en geç cuma namazýna müteakip verirler
bir halt olacaðý yok.
AKP'nin Genel Baþkan Yardýmcýsý Ali Ýhsan Yavuz, YSK'ye yaptýklarý olaðanüstü itiraz baþvurusu ile ilgili açýklama yapýyor. Yavuz, "CHP'li yetkili 'Kýsýtlýlarýn oy kullandýðýný nereden biliyorsunuz?' diyor. YSK incelesin diye ileri sürüyoruz. Her ileri sürdüðünüz doðru olmayabilir" dedi. Yavuz, KHK ile ihraç edilenlerle ilgili de, "Þimdilik böyle bir iddiada bulunmadýk. Aslýnda hiçbir yerde oy kullanamamasý gerekir" ifadesini kullandý. / Cumhuriyet
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yavuz: "(Ýstanbul seçimi) Kayýt dýþý aktörler var, bu iþ organize bir iþ. Bu iþ sadece CHP'ye gönül verenler tarafýndan yapýlacak bir iþ deðil."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Rabia Naz Vatan ' ýn (11) ölümü ile ilgili, olayýn ardýndan evin önünde inceleme yapan polisler hakkýnda soruþturma baþlatýldý.
*SÝYASÝ* Bir yorum olmadýðýný *VURGULAR* Siyasiden uzak bir borsa yorumladýðýmý *VURGULAR* bol kazançlar dilerim..
![]()
Boston Dynamics'den çekici köpekler;
https://www.youtube.com/watch?v=OnWolLQSZic
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri