Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi'nde, ÝBB Veritabaný kayýtlarýnýn elektronik ortamda kopyalanmasý iþlemine yapýlan itiraz sonrasý Ýstanbul 4. Ýdare Mahkemesi yürütmenin durdurulmasý kararý verdi.19 Nisan 2019 Cuma 16:59
Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi (ÝBB)’ndeki veri kopyalama iþlemine ‘yürütmeyi durdurma’ kararý çýktý.Ýstanbul 4. Ýdare Mahkemesi, Ýstanbul Büyükþehir Belediye Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu’nun ÝBB veri tabaný kayýtlarýnýn elektronik olarak kopyalanmasýna yönelik talebine, ‘yürütmeyi durdurma’ kararý verdi
BU CEBERRUT DEVLET ÇALIÞTIRMAYACAK ÝMAMOÐLU nu....
HUKUKÝ YORUM GETÝREBÝLECEK OLAN VARMI
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
○. Amet abi bir ciddiye alirsa algýyý, zor ayýklarýz o pirincin taþýný!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yer Ýmleri