Nabýz atmaya basladi, Umut verici
Nabýz atmaya basladi, Umut verici
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
ECBYO Solo 2017/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 427.552 Yýllýk Deð%:-87
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yönetim Kurulu üyelerine ve üst düzey yöneticilere
01 Ocak 2017 – 31 Mart 2017 döneminde saðlanan huzur hakký, ücret, prim, ikramiye, kar payý gibi mali menfaatlerin toplam tutarý 333.140 TL olmuþtur
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Bu portföyüde iþyatýrým iþletiyor.Portföy önceden minimum %25 hisse taþýmak zorundaydý yapýlan deðiþiklikten sonra bu oran 0-50 arasý olarak deðiþti.Ýþyatýrýmda kendi y.o þunda olduðu gibi gereðini yaptý.Yani hisseleri sýfýrladý.
Nacizane tavsiyem yaptýðýnýz yatýrýmý lütfen takip edin.Her akþam kap.gov.tr ye bir bakýn hepsi burada...Sonra yorum sizin.Bakalým iþyatýrým bu portföyü nasýl iþletecek getiri az olursa o zaman fesih gündeme gelir.![]()
Sn demir 35 uyarýnýz için teþekkür ederim. Sizi iþyat topiðinden tanýyorum.
Ýþyat yönetimi bugün deðil yýlbaþýnda aldý.Daha önce görüþümü paylaþmýþtým. Kendi portföyü gibi yýlbaþýndan itibaren peyder pey hisse oranýný sýfýrlayabilirdi.
Bir günde %29 boþaltmak ilginç deðil midir?
Yeni PORTFÖY YATIRIM KISIT DEÐÝÞÝKLÝÐÝ gerekçe olmaz çünkü sizin de ifade ettiðiniz üzere 0-50 ortaklýk paylarý limiti.
Spk yanlýþ yayýnlamýþ da olabilir pazartesi anlarýz. Geçmiþte arfyo ve ecbyo için hatalý paylaþýmlarda spk yý uyarmýþtým.Kap ta yayýnlanan haftalýk portföy ile spk günlük portföy çeliþmiþti.
Ýþyat hisse oranlarý; 30.04.2013 %39.55 ten her gün düzenli olarak düþerek 31.05.2013 %24.01 e düþmüþ.
Geziye hazýrlýksýz yakalanmamýþ. Bu ay %1 lere düþmüþken geçen hafta 3 lere çýkmýþ idi.
Hayýrdýr derken ecbyo geleceði için mi, borsa geleceði için mi pozisyon bu kadar sert deðiþti, Ýþyatýn mý, ecbyo nun mu tercihi babýnda...
Tasfiye vesair yönetimce açýklanmamýþ hiç bir bilgi hakkýnda yorum yapmam.
Yazdýklarým hiç bir þekilde yatýrým tavsiyesi içermez. Al-sat tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri