tavanda ne kadar var derinlik atabilen varmýdýr tþklerr
tavanda ne kadar var derinlik atabilen varmýdýr tþklerr
400.000 e yakýn vardý, Yatýrým finansman hepsine verdi, sonra iþ yatýrým aldý, þu an 94.000 lot alýcý var.
15-08-2017, 09:40 #90 mycoolmen mycoolmen þu an forumda
Üye
Duhul
Mar 2017
Gönderi
43
yayla seni takip eden yok bense zamanýnda senden zarar etmiþtim ( azda olsa) artýk tabiri caizse köprüler yapýldý altýndan çok sular geçti seni elinde tutanýn ise en az maliyeti 4 civarýdýr. senin de artýk zamanýnýn geldiðini düþünmekteyim. Þahsi düþüncemdir. es kaza hisseyi bilmeyenler bu yazýya hiç aldanýp dalmasýn. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
yayla.png
Bu yazýyý yazalý 4 ay bile olmadý hisse ozamanlar 2.30 civarý idi yanlýþ hatýrlamýyorsam ters algý yapýp çýkaracaklarýna hisseyi iyice düþürdüler.. zamaným doldu hisseden zararsýz çýkmak zorunda kaldým zengin edecek bir param yok sorun deðil sadece sabýrýn ne olduðunu birkez daha tecrube edindim. lazým olan bir para olduðu için vedalasmak zorunda kaldým. yazý sizi etkilemesin karý buldummu alýp kaçacaksýn. benim sadece tahminim en az 5 üzerinden bölüneceðidir. þahsi fikrim elbette. herkese bol kazançlar dilerim.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
2.59 olacak ayýboða kardeþim. Kâr yaptigimiza mi sevineyim erken sattigimiza mi üzüleyim. Bugün 3.27 tavan kapattý.
Ýçimde bir his var 3 yýldýr düþen bu hissenin yolu daha çok var gibi geliyor.
Tekniði mükemmel. Ýþlem hacmi süper. Bariz bir grup girmiþ gibi. Ýslerimin yoðunluðundan takip edemedim uçurmuslar hisseyi.
Endeximiz tarihi zirvelerde yorgun düþtü. Artýk gidemiyor. Momentum kalmadý. Ancak 3 yýlllik düþeni kýrmýþ bu hisse yükseliþe çok aç. Ýki gündür aç kurtlar gibi hisseye saldirdýlar.
Bence çok yürümüþ endex hisselerini soðuma ya da düzeltmeye alacaklar. Yükselirse yayla gibi hisseler gidecek.
bu hisse 9 larý görmüþ þimdi %150 bedelli bakalým spek nerelere götürecek..bir çorba parasýna çýktýk hisseden ..3-4 bin kardan zararým var..
Yer Ýmleri