***YAYLA*** YAYLA ENERJÝ ÜRETÝM TURÝZM VE ÝNÞAAT TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***YAYLA*** YAYLA ENERJÝ ÜRETÝM TURÝZM VE ÝNÞAAT TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsýna Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararý
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 16.04.2019
Genel Kurul Tarihi 10.05.2019
Genel Kurul Saati 14:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 09.05.2019
Ülke Türkiye
Þehir ANKARA
Ýlçe ÇANKAYA
Adres Swiss Otel-Ankara Salonu/ Yildizevler Mah. Jose Marti Cad. No:2 Cankaya/ANKARA
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðý'nýn oluþturulmasý
2 - Toplantý Tutanaðýnýn imzalanmasý hususunda Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi,
3 - 2018 yýlýna ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Kurumsal Yönetim Bilgi Formu(KYBF) ve 2018 yýlý Kurumsal Yönetim Uyum Raporu(URF)'nun okunmasý, görüþülmesi ve onaylanmasý,
4 - 2018 yýlý hesap dönemine iliþkin baðýmsýz denetim kuruluþu görüþü ile raporunun okunmasý ve görüþülmesi,
5 - 2018 yýlý hesap dönemine iliþkin finansal tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
6 - Yönetim Kurulu Üyeleri'nin Þirketin 2018 yýlý hesap dönemi faaliyet, iþlem ve hesaplarýndan dolayý ayrý ayrý ibra edilmeleri,
7 - 2017 yýlý Olaðan Genel Kurulu'nda Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmiþ olan Eren Emrah Þatana'nýn 05.04.2019 tarihi itibariyle görevinden istifasý ile boþalan Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyeliðine kalan görev süresi boyunca görev yapmak üzere TTK'nin "Üyeliðin Boþalmasý" baþlýklý 363. Maddesi gereðince ve Sermaye Piyasasý Kurulu'nun (SPK) II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði ve Kurumsal Yönetim Ýlkeleri kapsamýnda Yönetim Kurulu kararý ile seçilen Murat Doðan'ýn Genel Kurulun onayýna sunulmasý,
8 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince belirlenen Þirketin Kar Daðýtým Politikasý uyarýnca, Yönetim Kurulu'nun 2018 yýlý hesap dönemi için kar daðýtýmý yapýlmamasýna iliþkin önerisinin okunmasý, görüþülmesi ve onaya sunulmasý,
9 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kanunu gereðince Yönetim Kurulu tarafýndan 2019 yýlý Hesap Dönemi için bir yýllýðýna seçilen Baðýmsýz Denetleme kuruluþu Karar Baðýmsýz Denetim Danýþmanlýk A.Þ.'nin genel kurulun onayýna sunulmasý,
10 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri ve Kurumsal Yönetim Ýlkeleri gereðince, Yönetim Kurulu Üyelerine ve üst düzey yöneticilere yapýlan ödemeler hakkýnda bilgi verilmesi ve yeni dönemde Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek huzur haklarýyla ilgili karar alýnmasý,
11 - 2018 yýlýnda yapýlan Baðýþ ve Yardýmlar konusunda pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2019 yýlýnda yapýlacak baðýþ ve yardýmlar için üst sýnýr belirlenmesi,
12 - 2018 yýlýnda Þirketin 3. kiþiler lehine vermiþ olduðu teminat, rehin, ipotekler ve kefaletler ve elde etmiþ olduðu gelir veya menfaat hususunda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
13 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun kararý gereði 2018 yýlý içerisinde iliþkili taraflarla yapýlan iþlemler hakkýnda Pay Sahiplerine bilgi verilmesi,
14 - Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhrî yakýnlarýna Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliði doðrultusunda 2018 yýlý içerisinde bu kapsamda gerçekleþtirilen iþlemler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
15 - Dilek, temenniler ve kapanýþ.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 2018 Yýlý Olaðan Genel Kurul Gündem.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný
EK: 2 2018 Yýlý Olaðan Genel Kurul Bilgilendirme Dökümaný.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
Ek Açýklamalar
Þirketimiz Ortaklar Olaðan Genel Kurul Toplantýsý 2018 yýlý çalýþmalarýný incelemek ve ekte yer alan 2018 yýlý Olaðan Genel Kurul toplantý davet mektubunda yazýlý gündemi görüþüp karara baðlamak üzere, 10/05/2019 Cuma günü saat 14:00'de, Yildizevler Mah. Jose Marti Cad. No:2 Cankaya/ ANKARA adresinde bulunan Swiss Otel'in Ankara Salonunda yapýlacaktýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756350
BIST
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Yer Ýmleri