kim bu "kendinden geçmişcesine satan" acaba!
kim ise kim... ama canı pek sıkkın biri olmalı
aşağı doğru coşkuyu artırdı![]()
kim bu "kendinden geçmişcesine satan" acaba!
kim ise kim... ama canı pek sıkkın biri olmalı
aşağı doğru coşkuyu artırdı![]()
29 marttaki islemlerin demek istedim..
Lenovo P1c72 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir..
bugün lük alan satanı çok merak ediyorum. eğer yabancılar aldı yerliler sattı ise daha öncede bahsetmiştim keskin bir mal değişimi ve yerli yabancı savaşı var demektir.
Cok hizli yukseldiydi
Atlayan sazanlari yipratiyor
Son giren ilk cikar
bilgi için teşekkürler sn UAlkya.
iş yatırım bunu malum hep yapıyor.
neler oluyor hissede? gördüğüm kadarıyla, 9lu fiyatlara bir alllerji var piyasada. daha önce de belirttiğim gibi 4 kere denendi 9lu fiyatlar ve hepsinde iyi geri çekilmeler oldu. belli ki, en azından "bir süre"liğine 9lu fiyatları unutmalıyız. bu "bir süre" kısa mı olur uzun mu olur bilemem; tahtayı yapanlar bilir elbet.
basitçe hisse grafiğinde gördüğüm:
kesikli mavili ve çok yüksek açılı kısa vadeli trent bitti/bitmek üzere. görüntü öyle. bu trent bitti ise şimdi ne olabilir? bence kırmızı çizgili ve nispeten düşük açılı orta vadeli yükselen trende girecek/girmek üzereyiz. bu trent 8,50-8,00 aralığı şeklinde görünüyor grafikte. hissenin biraz dinlenmeye/soluklanmaya ihtiyacı var sanki.
8 in altındaydı 1 hafta önce ondan 1 hafta önce kadar yine bir yükselmişti yine düştü. Ben 1 kere düşerken yakalandım artık sadece seyrediyorum [emoji1] oyuna müdahil olmuyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri