sn boga_ayi sanki bu kaðýt güzel habere ters tepki vermeyi huy edindi.
2 senedir portföyümde ne zaman iyi görünen bir haber gelse düþüyor.
maðaza açýyor, patron alým yapýyor, kar açýklýyor ama kaðýt düþüþle cevap veriyor.
tahminim iyi haber gören günlükçüler atlýyor. by lerde cezayý kesiyor. patron ve ekibi diyor ki günlükcüye ekmek yok.
þirkete deðer katan yatýrým yapanlarla yola devam edeceðim diyor herhalde.
tahminimce bu kaðýtta çok ky de kalmadý. 2-4 arasý birçok ky vardý onlarý döktü yola devam etti.
evet "normalde" manidar gözüküyor sn boga_ayi. beri taraftan da yabancý satýyor (dünkü alan-satanlarý görmedim ama 2 gün önceki bgc satýþýný kastediyorum). "normalde" görünen þu: patron "çaktýrmadan-sessiz sedasýz tahtadan mal çekmiþ". bence öyle deðil de aralarýnda anlaþmýþlardýr önceden. yani, birisi "þu fiyat aralýðýnda ben biraz satacaðým"; diðeri de, "iyi öyleyse ben de þu fiyat aralýðýndan alýrým" demiþlerdir önceden. diye düþünüyorum.
bugün ile birlikte 9.00 ve üstü 4üncü kez denenmiþ oldu. denendi de ne oldu? ya ayný gün ya da ertesi gün aþaðýya hýzlýca kaçtý. görünen o ki, 9 veya üstü bu aralar pek sevilmiyor. iyi tarafýndan da bakýlabilir; yani bardaðýn dolu tarafý ise, dönüp dolaþýp 9lara tekrardan dönüyor hisse.
Yer Ýmleri