Sayýn yldream ,
benim olduðumu anladýnaynen doðru arkadaþým , caným sýkýldýðýnda sürekli ona mesajý apaçýk iletiyorum.... Götürmüyorsan düþürde alttan alalým
düþüremiyorda
15 mayýsta temettü çýkýnca , bu sene gelecek olan kar beklentisi ile tahminimce 5.6 F/K oranlarýndayýz þu sýralar.... 29 Marttan beri Minskteyim , buraya bir arkadaþýmý ziyarete ve biraz kafa deðiþimine geldim
Düþün kü etrafýmdaki Belaruslu kýzlarý býrakýp , bu bizim mallara göz dikmiþ botlarla ve spekle uðraþýyoruz
Svislac nehrinin civarýnda yürürken bile cep telefonumdan paso emirler girip , o düþürdükçe satýþlarýný alýp sonrada yukardan kafasýna veriyorum
Yanýmdaki kýzlarda kimlerle yazýþýyorsun diye bozuluyorlar , diyorum çalýþýyorum
inanmýyorlar
))) Taktýk bu speðe, anlatamazsýn Belarusluya
)) neyse o bizimle uðraþtýkca bizde onla uðraþmaya devam. PAzar günü Ýstanbula dönuyorum . 1 Mayýsa kadar evdeyim , bu esnada þu bilançoyu bir görelimde bu speðin baskýsýndan kurtuluruz gibime geliyor.... Haziran aylarýndada þöyle yeni yatýrým devreye alýndý haberleri gelsin , spekde bence bilançoya kadar tutup alabildiði kadar iskontolý mal almaya çalýþýyor..... ama bunu yapmaya çalýþýrken mallarýný kaptýrdý beceriksiz
)) Þöyle diyeyim , çevremde ne kadar borsaya yeni soktuðum yatýrýmcý varsa , hepsine istanbuldan ev alma VESBE al 5 sene tut , koyduðun paranýn fazlasýný geri alýrsýn diyorum
SPEK o almayý düþündüðü mallarý babayý alýr
))) 1.5 sene önce vurmucaktýn senede öyle en az 1 milyon lotu dýþarda duruyor ....... bu arada bir arkadaþým 2 ayda 100 bin tane aldý ve çevresindede büyük montanlý arkadaþlarýna alýn iyi yatýrým diye yeni hesaplar açtýrýp aldýrýyor. bunlar gayrimenkul yatýrýmý yapan adamlar.... borsaya yatýrým yaptýrýyoruz..... SPK nýn bize plaket vermesi lazým
))) yeni yatýrýmcýlar kazandýrýyoruz
Adamlara temettünün ne kadar verimli olduðunu anlattýk
Ýstanbulda 800 bin tl lik daire net 33000 kira býrakýrken , ayný parayý vesbeye yatýrdðýnda en az net 75-80 bin getiridiðini anlattýk
![]()
bizim spekde kendini akýllý sanýyor..... he bekle bekle alýrsýn babayý))
(bu arada beyaz eþya satýþ rakamlarý adet üzerinden açýklanýyor , ve sonuçta totali veriyor , umalým ki Vesbe hepsinden daha iyi performe etmiþ olsun ve bizi uçursun )
--------------------------------------
yatýrým tavsiyesi deðildir....

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri