Yabancý satýyor kaç gündür . alanlarýn içinde emeklilik fonlarý da var.paylar çok daðýlmaya baþladý yine
Yabancý toplayýp yukarý sürüyordu
Yabancý satýyor kaç gündür . alanlarýn içinde emeklilik fonlarý da var.paylar çok daðýlmaya baþladý yine
Yabancý toplayýp yukarý sürüyordu
VESBE Solo 2019/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 568072000 Yýllýk Deð%:-9
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Biraz beklentiyi aþaðý yönlü revize etmek lazým. Bekledigim 30'a doðru uzar dediðim hareketi 28.2 ile gerceklestirdi. 30'u bu sefer göremedik ama orta vadede deneyecektir. Þimdi görece olumsuz bilancoyla 20TL civarýna dönebilir ve burada momentum oluþturup orta vadede hedeflerine yürüyebilir. Bakalým bakalým. 6.sense ortaðýn da deðindiði yabancý takasýnda zayýflama ile birlikte düþündüðümüzde kýsa vadede artýk yönün -agresif bir tutunma yaþamadýðý taktirde- aþaðý olduðu teyit edilmiþtir. Herkesin sattýðý yerlerde ben þahsen alýþ için bekliyor olacaðým. Zaten son 2 aydýr hiç Vesbe almýyordum. Ben alýrken kazanmanýn satarken kazanmak kadar önemli olduðunu düþünüyorum. Þimdi doðru zamaný kollama zamanýdýr. Sevgi ve dua ile...
bu dönem daha iyisi olur mu idi.? hissenin yukarý ralli yapmasýnýn nedeni bu bilanço idi.neden olumsuz bilanço ki? biliniyordu.aracý kurum beklentileri
zaten böyle idi.. son dönem satýþlar çok güçlü. bu durum 2020 yýlý için olumlu sinyal.. faaliyet karlýlýðý güzel. diðer faaliyet ve finansat
giderlerdeki yükselme geçen yýla göre net dönem karýnýn daha aþaðýda gelmesine neden olmuþ. bu durum gelecek mali tablolarda kolaylýkla deðiþebilir.. hissede bir süre gelen satýþlar sadece kazanç amacý ile yapýlan satýþlardýr.
þimdi temettü zamaný..
Grafik Yorumcusu
sayýn kadraj olmasýný istediðin biçimde yorum yapýyorsun. hisse senedinin borsadaki deðerlendirmesi geçmiþ dönemin karlýlýðý gibi bir rakkamla
ölçülmez. bu bilgiyi önceden alanlar tarafýndan çoðunlukla alýnmýþ-satýlmýþtýr.. geleceðe yönelik beklentiler fiyatlarý etkiler..
Grafik Yorumcusu
iþin gerçeði vesbe sýð tahta. derinlik izliyoruz. herkes biliyor. aylardýr da yorumlarý yapýlýyor. bu tahta bir grup ya da spek denilen kiþi tarafýndan yönetiliyor, ara ara düzeltmelerden sonra uzun vadede de bu kiþi tarafýndan yukarý taþýnýyor. ve fiyatýn belirlenmesinde yüzde yüz söz sahibi.. 28 liradan gevþeyen fiyatýn nedeni ana porföyünden yapýlan kazanç amaçlý satýþlardýr. dün de devamýný izledik. iþine gelirse fiyata destek atar..istediði olacaktýr..
Grafik Yorumcusu
Yer Ýmleri