benimde ilgilendiðim bir senet deðildi.... Eskiden doðan zamanlarýnda iken sürekli yükselik ve düþüþler yapardý ismen bilirdim.... 2013 yýlýnda ülker sattýðý zamanlarda yine baktýmdý ... Pek beðenmemiþtim.... Ama sene 2013 dü.... 10 gün önce aklýma geldi , senet bakýnýrken inceledim, finansallar dikkatimi çekti ve de inceledim... Inceleyin deðecek. Yaptýðý yatýrýmlara bakýn. þirket bence fiyatý çok uygun....doðanla 0 alaka.... Bence þirketin ölüsü 6-7 tl eder.... Ayrýca birikmiþ amortisman giderleri ve ödediði faiz giderlerine raðmen ortada güzel bir kar var..... Ve bence her sene güçlenecek gibi duruyor.... Faaliyet raporlarýný ve finansal dipnotlarý iyi inceleyin , parlayan ýþýltýyý göreceksiniz..... Bak elimde pozisyon var , ama senet yükseliyor ben üzülüyorum , çünkü istediðim pozisyonu alamadým
bu arada sizin anele de mini yükselen kama oluþuyor kýsa vadede 3.40-3.50 geri çekilmesi düzeltmesi görülebilir.... Oralara düzeltirlerse pozisyon alabilirim.... Bakalým faaliyet raporlarýný okucam seans arasý.
----------------------------------------------------------
yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri